MacOS 3, watchOS 11.5, sareng pamekar tvOS 7.6 béta 14.7 dileupaskeun

Betas kadua macOS Catalina 10.15.4, nontonOS 6.2 sareng tvOS 13.4

Sababaraha jam ka pengker teh pamekar beta 3 vérsi macOS 11.5, watchOS 7.6, sareng tvOS 14.7. Sacara logis, versi beta 3 tina iOS 14.7 ogé sumping sareng iPadOS 14.7 sareng sadayana nambihan paningkatan dina fungsionalitas, kaamanan sareng stabilitas sistem.

Perusahaan Cupertino terus ngaleupaskeun vérsi anu diperbarui ku perbaikan anu langsung aya hubunganana sareng stabilitas sareng kaamanan, henteu seueur parobahan éstétika atanapi fungsional anu ditambihan ngalangkungan anu diterapkeun dina versi anu munggaran.

Sadaya vérsi béta ieu Éta parantos sayogi pikeun diunduh ngalangkungan OTA upami anjeun pangembang. Tiasa waé yén dina sababaraha jam ka payun, édisi ieu ogé bakal sayogi di betas umum, pikeun sadayana anu parantos didaptarkeun.

Émut yén vérsi béta ieu tiasa ngandung bug, janten teu stabil atanapi bahkan henteu cocog sareng sababaraha aplikasi anu anjeun anggo sadidinten pikeun damel, luang, sareng sajabana, janten langkung saé pikeun tetep jalan sareng paling ngantosan vérsi na bakal dileupaskeun. béta umum, utamina kusabab kamungkinan masalah sareng Apple Watch. Éta bakal noél kami tuturkeun raket évolusi vérsi énggal ieu. Kabeneran aya yén versi béta Apple biasana rada stabil tapi éta betas sareng mungkin gaduh sababaraha sauyunan sareng alat atanapi aplikasi anu urang anggo pikeun digawé sahingga urang kedah ati-ati sareng naon anu urang pasang dina alat urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.