Kumaha sareng dimana ngaunduh versi macOS langkung lami

Ieu salah sahiji patarosan anu seueur pangguna macOS naroskeun ka kami sadidinten sareng éta sanaos leres éta dipepelingan nyaéta tetep dina versi panganyarna anu aya Supados henteu ngagaduhan kaamanan atanapi masalah anu sami, upami urang kantos ngaunduh macOS sateuacanna urang tiasa ngaunduh kalayan gampang.

Pasti seueur anjeun anu parantos terang dimana ngaunduh vérsi sistem anu saacanna. Kanggo urang pilihan pangsaéna anu kami sayogi dinten ayeuna nyaéta di Mac App Store.

Leres, éta sigana mah sapertos waleran saderhana tapi upami urang kedah ngaunduh vérsi anu langkung lami tina anu parantos kami pasang dina Mac kami, langkung saé éta lebet ka Mac App Store sareng langsung unduh vérsi anu urang butuhkeun tina tab Dibeuli.

Dina tab ieu anu némbongan di luhur toko aplikasi pikeun Mac, kami bakal mendakan sadaya vérsi anu diperyogikeun sateuacanna. Ku cara kieu urang tiasa ngaunduh, ngadamel USB bootable teras masangkeun sistem operasi nalika urang butuh.

Sacara pribadi kuring kéngingkeun vérsi OS X Mavericks salaku anu pangkolotna pikeun diunduh dina akun Apple kuring, kuring henteu terang naha ieu aya hubunganana sareng komputer atanapi upami kami leres-leres gaduh sadaya pangguna Mac dugi ka vérsi ieu. salawasna gaduh A USB pikeun ngalaksanakeun pamasangan anu bersih tina sistem tiasa di anggo dina waktos-waktos, janten bahkan versi ayeuna urang tiasa gaduh langsung dina USB atanapi disk éksternal bisi hiji poé urang bisa butuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JoseLeon cenahna

    Kuring henteu kéngingkeun éta, teu aya vérsi anu sateuacana, ayeuna kuring gaduh macOS High sierra sareng kuring bakal masihan kahirupan kuring balik ka anu samemehna, ieu salain ngalambatkeun ngamimitian MacBook Pro, safari henteu lancar sadayana, batréna béak sateuacanna, Pondokna, kuring tinggaleun anu sateuacanna, tanpa nyarios yén kuring pormat hard drive éksternal kana format apfs anu anyar sareng ayeuna kuring hoyong deui ka macOS plus, sareng éta henteu masihan kuring pilihan, éta ngan ukur ngamungkinkeun kuring pormat dina apfs, kuring henteu terang naon anu aranjeunna lakukeun ku ngaluncurkeun vérsi énggal yén Aranjeunna langkung goréng dibanding anu sateuacanna, kuring henteu ngarepkeun hal anu sapertos ti Cupertino. Kuring bakal ngahargaan lamun aya anu ngawartosan kuring dimana kuring tiasa ngaunduh vérsi sateuacan sistem operasi, hatur nuhun

    1.    Fran cenahna

      Hai JoseLeon,
      Upami anjeun hoyong unduh Sierra, anjeun tiasa ngalakukeun éta ti App Store resmi.
      Pasang tautan ieu dina safari sareng pasihkeun pikeun dibuka di App Store. Aya anjeun gaduh éta!
      https://itunes.apple.com/mx/app/macos-sierra/id1127487414?mt=12

      Kuring miharep kuring parantos ngabantosan.
      salam
      Fran

      1.    Jorge cenahna

        Anjeun parantos méréskeun, bosen pisan pembaruan parangkat lunak MAC, sadaya anu aranjeunna lakukeun nyaéta ngajantenkeun alat-alat anu ku kami dianggo tiasa dianggo kalayan sampurna.
        Cara aranjeunna gaduh anu urang ngaliwat kotak unggal sababaraha taun.

        Kuring henteu mamatahan ngamutahirkeun alat-alat upami éta henteu leres-leres penting