Memory Memory Disk gratis pikeun sababaraha dinten di App Store

ingetan-bersih-disk

Piringan Mémori Bersih mangrupikeun aplikasi anu ayeuna gratis di Mac App Store kanggo waktos anu terbatas sareng ngabantosan urang pikeun ngabersihkeun mémori anu cukup lengkep dina Mac nalika ngamimitian 'ngaraos beurat' seueur teuing tugas anu mémori mémori.

Seueur aplikasi tina jenis ieu anu kami mendakan di toko online Apple, tapi kami henteu bobo pikeun nguji sadayana sabab masing-masing nawiskeun pilihan atanapi fitur anu béda ti anu sanés sareng upami aranjeunna ogé gratis Atanapi urang bakal kaleungitan nanaon ku nyobian aranjeunna sareng tetep sareng anu paling urang resep.

Ieu mangrupikeun aplikasi anu saé saderhana tina segi panggunaanna, Clean Memory Disk ngagaduhan antar muka anu saderhana pisan sareng sakali waé éta diunduh ka Mac urang kedah pencét tombol 'Memori Gratis' sareng kami bakal ngagaduhan memori.

ingetan-bersih-disk-1

Ogé nalika urang ngaluncurkeun aplikasi anu hiji ikon dipasang dina palang ménu Mac (saeutik dianggo, tapi mangpaat) éta ngan ku mencét éta nawiskeun kami sadaya inpormasi ngeunaan mémori anu kami anggo sareng naon anu tiasa urang luangkeun dina komputer urang.

Dina ménu setélan éta ngalebetkeun seueur kamungkinan konfigurasi anu ngamungkinkeun urang, salaku conto, nunjukkeun nilai supados beberesih mémori sacara otomatis dilaksanakeun tapi salaku pamekar nunjukkeun langkung saé henteu nempatkeun angka anu handap teuing sabab ieu bakal ngabersihan prosedur dilakukeun sering teuing sareng bakal meakeun seueur teuing sumberdaya dina CPU kami.

Aplikasina balik ti 5,49 euro pikeun gratis pikeun waktos terbatas sareng kuring tiasa nyebatkeun yén sababaraha dinten ieu kuring nganggo, éta tiasa dianggo saé pisan.

Inpormasi lengkep - MoneyControl aplikasi pikeun ngendalikeun biaya urang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.