toko online Apple ditutup. reservations dimimitian

Toko apel ditutup

Sigana waktosna parantos sumping tapi masih aya sakedik sateuacan urang tiasa ngamimitian ngareservasi produk anyar anu dipasihkeun ku Apple dina 8 Maret dina acara anu diayakeun deui. ngaliwatan video streaming.

Apple nyandak cara ieu pikeun nampilkeun produkna sapertos biasa sareng seueur diantara urang anu resep pisan sabab presentasina didamel langkung dinamis. Pikeun rasa warni sareng henteu sadayana resep presentasi ieu, langkung milih anu didamel langsung. Dina naon waé, anu penting nyaéta éta Jumaah kaping 11 di dieu sareng Apple parantos nutup toko online pikeun nambahkeun produk anyar tur mimitian ku reservations.

toko online Apple ditutup pikeun nampa reservations

Mimiti eusian rak ku produk teras ngamimitian penjualan. Dina hal ieu, naon anu dilakukeun ku perusahaan Cupertino nyaéta langsung muka reservations supados anjeun tiasa mésér anu énggal iPhone 13 héjo, Mac Studio, monitor Studio Display, iPad Air atanapi kontinyu iPhone SE énggal.

Koncina di dieu nyaéta dugi ka salah sahiji anu munggaran dina reservasi pikeun nampi produk pas-gancang di bumi urang sareng éta dina sababaraha waktos alat-alat énggal atanapi langkungna stok ieu langka, janten gancang-gancang mésér éta. sami tiasa signifikan dina waktos ngagaleuh. Apple ngumumkeun yén éta bakal muka toko online ti 14:XNUMX p.m. di Spanyol, Ieu ngandung harti yén web geus ditutup keur lila tur euweuh purchases nanaon bisa dilakukeun dina eta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.