Dokumén Readdle ngamungkinkeun anjeun ngirim file tina Mac ka iPhone anjeun ngalangkungan WiFi

Dokumén 6.5 Readdle

Aplikasi Readdle Documents parantos diénggalan. Sakumaha tingkat anu ti ayeuna ayeuna urang bakal ngajawab sora nalika mindahkeun dokumén antara tim ios kami sareng Mac atanapi sabalikna. Ti ayeuna anjeun bakal sayogi ku cara anu énggal cekel dokumén ngalangkungan transfer WiFi.

Kaleresan nyaéta nyandak aplikasi ieu dipasang dina iPhone atanapi iPad anjeun sapertos nyandak péso tentara Swiss. Ngatur dokumén gampang pisan. Sareng ayeuna, Kalayan versi Dokumén 6.5 anjeun tiasa nganggo téknologi WiFi pikeun mindahkeun file antar komputer. Ieu kumaha pangembang nyalira masihan koméntar ngalangkungan blogna di medium.

Dokumén 6.5 bakal alat anu gampang pisan dianggo. Anjeun kedah masangkeun dua komputer éta sareng anjeun bakal tiasa mindahkeun dokumén tina Mac ka iPhone atanapi iPad langsung. Operasi na saderhana pisan, saolah-olah anjeun ngalaksanakeunana nganggo AirDrop, tapi dina hal ieu nganggo metode proprietary.

Sakumaha anu dijelaskeun ka kami ti perusahaan, anjeun kedah ngalebetkeun alamat ieu tina Mac anjeun: http://docstransfer.com/. Naon anu anjeun kedah lakukeun bakal muncul dina layar. Anjeun bakal ningali yén di sisi katuhu éta ngagaduhan kode QR. Ieu kedah discan nganggo kaméra alat ios anjeun. Tapi pikeun ieu anjeun kedah klik dina ikon bentuk awan tina app (salah sahiji anu nuduhkeun "jasa") sareng pilih pilihan "Wi-Fi Transfer". Dina waktos ayeuna anjeun bakal dipénta idin pikeun ngaksés kaméra alat sélulér pikeun tiasa nyeken kode QR sareng ngaitkeun kadua alatna.

Dina waktos anu tepat éta, sareng saatos sababaraha detik ngantosan koneksiana, seueur dokumén anu dalit pisan pikeun anjeun bakal némbongan dina layar. Persis, nyaéta dokumén anu anjeun gaduh dina iPhone atanapi iPad sareng ti mana anjeun tiasa ngaunduhna kana Mac atanapi unggah dokumén anu anjeun anggap perlu pikeun alat ios anjeun pikeun jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.