Dokumén anyar dina Apple TV +: "Dear Apple"

Apple TV +

Naon warta hébat kami nampi dinten-dinten terakhir ieu ngeunaan Apple TV +. Eusi non-stop anyar pikeun platform streaming Apple. Kami parantos terang éta sababaraha séri bakal dileupaskeun. Ayeuna urang ngagaduhan berita ogé bakal ngaleupaskeun film dokumenter énggal dumasar kana séri pangalaman tina sababaraha rupa selebriti sareng anonim (kalebet Tim Cook) sareng alat Apple. "Duh Apel".

Pengumuman éta ogé dilakukeun dina konperénsi pers Paguyuban Kritik Televisi. Tanggal pelepasan bakal di awal Juni sareng bakal ngagaduhan judul "Dear ..."

5 Juni: Tanggal sékrési dokuméntasi Apple anyar

Minggu kamari dina rapat anu diayakeun di Association of Television Critics, Apple ngumumkeun sékrési eusi anyar pikeun platform Apple TV +. Serial sareng dokumenter énggal dumasar kana pangalaman pangguna anonim sareng kasohor alat Apple, hususna Apple Watch.

Tanggal perdana nyaéta 5 Juni sareng bakal diwangun ku 10 bab. Éta bakal ngagaduhan seueur bintang anu parantos aya di masa depan perusahaan. Sababaraha nami anu parantos dikonfirmasi nyaéta: Oprah Winfrey, Gloria Steinem, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland, Big Bird sareng seueur deui anu sanés.

"Dear ..." film dokumenter, bakal  Dihasilkeun ku Peabody RJ Cutler (Jawara Emmy Award). Apple ngajelaskeun produksi salaku "Film dokumenter sareng a pendekatan penemuan sareng sinematik kana biografi inohong anu paling ikonik di masarakat dinten ayeuna ngalangkungan panggunaan aksara anu ditulis ku jalma-jalma anu hirupna parantos robih ngalangkungan karyana.

"Dear Apple" nyaéta runtuyan iklan anu dihasilkeun ku Apple nampilkeun serat ka CEO, Tim Cook, tina penggemar anu ngajelaskeun kumaha produk sapertos Apple Watch ngarobih kahirupan aranjeunna. Utamana kusabab dina sababaraha waktos sareng berkat jam, aranjeunna parantos tetep hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.