Donut County, kaulinan senang keur sakabeh kulawarga

Donat County

Aya kirang ti 10 poé pikeun leuwih saeutik pikeun ngamimitian ngarasakeun pantes libur guru. Gumantung kana cuaca sareng kagiatan anu diprogram di kota urang, kamungkinan éta hayu urang méakkeun kalolobaan poé jauh ti imah atawa tanpa ninggalkeun eta, lamun urang teu boga untung cukup pikeun beristirahat sababaraha poé.

Lamun geus dimimitian manggihan sababaraha hiburan séjén pikeun leuwih leutikAnjeun kudu nyandak katingal dina kaulinan Donut County, kaulinan nu leuwih saeutik bakal boga blast a ngadalikeun liang nu gobbles up sagalana di jalur na.

Donat County mangrupa kaulinan tatarucingan kalawan sajarah dimana kami liang dina taneuh anu tumuwuh dina ukuran. Dina judul ieu, urang nempatkeun diri dina sapatu tina rakun a, BK, anu ngadalikeun liang jeung anu misi pikeun ngelek sagalana nu kapanggih, kaasup imah babaturanana meunang hadiah absurd.

Najan kitu, lamun bk ragrag kana liang sorangan, confronts Mira jeung sobat pangalusna sarta warga Donut County. Sarerea nyangkut jero 999 kaki sareng hoyong waleran.

Naon ieu Donut County nawarkeun kami

  • Urang ngadalikeun liang dina neureuy hal anu tumuwuh sakumaha leuwih objék ngelek.
  • Ngagabungkeun obyék di jero pikeun kéngingkeun épék gila sapertos ngadamel sup, ngangkat kelenci, ngaluncurkeun kembang api ...
  • Jelajahi imah karakter, masing-masing dina setting anu unik.
  • Catapult hal deui kana liang pikeun ngajawab puzzles atawa ngancurkeun objék nanaon.

Donut County sadia dina Mac App Store ku 12,99 euro. Merlukeun macOS 10.9.0 Mavericks sarta ditarjamahkeun kana basa Spanyol. Judul ieu ogé sayogi pikeun PlayStation, PC sareng Nintendo Switch.

Upami Anjeun gaduh Mac sareng prosesor M1, Disarankeun mésér versi anu sayogi di App Store, sabab hargana 4,99 euro sareng cocog sareng alat ieu ogé sareng iPhone, iPad, iPod sareng Apple TV.

Donut County (Tumbu AppStore)
Donat County12,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)