Dropbox mimiti nguji aplikasi Apple Silicon-cocog na

Béta beta anyar Dropbox ngajantenkeun langkung sapertos iCloud

Salah sahiji aplikasi par excellence pikeun nyimpen sarta babagi data dina awan, tungtungna dimimitian tés na kalawan Apple Silicon. Ku cara kieu, sanaos parantos lami, éta henteu hoyong janten salah sahiji ti saeutik aplikasi non-pribumi sareng chip Apple énggal anu upami sadayana lancar, dina 2022 éta moal aya deui. Intel jero Apple Macs.  Nguji versi asli aplikasi Mac anjeun parantos dimimitian.

Saatos kritik ti palanggan sareng pangguna Dropbox, tés tina versi asli aplikasi pikeun Mac sareng kalayan dukungan pikeun Apple Silicon parantos ngamimitian. Dina Oktober, réspon resmi kana koméntar dina panglawungan Dropbox nyarankeun yén Dropbox teu boga rencana pikeun nambahkeun rojongan Apple Silicon kana aplikasi Mac na. Ieu bakal terus ngandelkeun téhnologi Rosetta 2 pikeun narjamahkeun aplikasi basis Intel dina Macs anyar maranéhanana. Tungtungna, CEO perusahaan nyarios yén Dropbox bakal ngadopsi dukungan asli tina chip Apple énggal, dina satengah mimiti 2022. Sigana nu deadlines keur patepung. Nyandak kana akun yén satengah munggaran dugi ka Juni.

Ieu ngandung harti yén lamun hal lumangsung alus, Rosetta 2 bakal dileungitkeun yén dina Mac anyar, aplikasi kalana ngajalankeun laun, sahingga saeutik pamakéan gains kinerja sarta efisiensi kakuatan Apple Silicon. Nyaéta, éta sapertos gaduh Formula 1 sareng nyetir nyalira tibatan profésional. Upami urang nambihan yén éta mangrupikeun rusiah kabuka yén Dropbox sanés aplikasi anu paling kaampeuh dina pasaran. Éta dikritik kusabab peryogi seueur mémori sareng "ngadahar" batréna.

Dropbox parantos ngonfirmasi yén éta parantos ngamimitian nguji aplikasi asli ku angkatan alit tina pangkalan pangguna Mac-na sareng éta ngarencanakeun pikeun nawiskeun sadaya pangguna éta. jalankeun versi béta aplikasi anjeun dina ahir Januari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)