Dropbox parantos cocog sareng Apple M1

Béta beta anyar Dropbox ngajantenkeun langkung sapertos iCloud

Dina pertengahan Januari, Dropbox dileupaskeun béta munggaran tina aplikasi Dropbox pikeun komputer dikelola ku prosesor Apple M1. Sabulan satengah saatosna, aplikasi parantos ngantunkeun fase béta sareng parantos sadia pikeun sakabéh pamaké.

Dropbox parantos nyandak prosés konvérsi aplikasi sinkronisasi file na lambat pisan saprak Apple ngumumkeun transisi ka prosesor ARM dina Juni 2020. Nyatana, dina ahir taun 2021, ngumumkeun yén éta henteu prioritas.

Untungna pikeun pamaké platform ieu kalawan M1, pausahaan malikkeun kaputusanana saatos skandal anu ngahasilkeun tulisan dina blog na nyatakeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan rencana pikeun ngaluncurkeun aplikasi pikeun prosesor ieu.

mun extent sababaraha bisa dipikaharti yén éta teu prioritas, sabab éta mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo dina latar tukang anu nyinkronkeun file sareng anu nganggo sakedik sumber daya.

Nanging, nalika nyingkronkeun file ageung, hal robah pisan.

Dropbox ayeuna sayogi pikeun prosesor ARM

Versi anyar Dropbox cocog sareng Apple Silicon ayeuna sayogi dina wéb pikeun diunduh. Numutkeun perusahaan, nalika klien ayeuna ngadeteksi yén aya pembaruan, upami éta Mac sareng M1, Bakal otomatis ngaunduh versi kanggo komputer ARM.

Dropbox Ieu teu hijina parusahaan nu geus dicokot gampang nalika ngamutahirkeun aplikasi pikeun ngatur file panyimpen awan. Microsoft ngamutahirkeun aplikasi na janten cocog sareng alat ARM sababaraha dinten ka pengker.

Google ogé nyandak waktos na, kumaha oge, versi Google Drive pikeun alat Apple ARM sadia tina tengah taun ka tukang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.