Dua belas Selatan nangtung pikeun MacBook

Kurung-BookArc-Sisi

Usum Natal aya di dieu sareng datangna kadatangan balanja kado pikeun babaturan anu paling caket urang. Seueur kali nalika urang henteu terang naon anu kedah dipasihkeun tapi upami naon anu dipikahoyong mangrupikeun aksésoris pikeun produk Apple aya seueur seueur pilihan pikeun dipilih. 

Pangguna produk Apple bakal salawasna ngahargaan produk anu ngajantenkeun ngagunakeun alatna langkung pikaresepeun sabab éta kami nampilkeun Dua belas Kidul nangtung pikeun MacBook 12 inci. 

Kurung ieu, anu kagolong kana Séri BookArc parantos adaptasi kana ipisna lagu ieu MacBook 12 inci ti Apple. Ngaliwatan dukungan ieu Kami bakal tiasa nempatkeun Cupertino Macbook dina méja kami dina posisi nangtung. 

Dukungan-BookArc-gratis

Stand ieu nganggo desain aluminium sapertos anu dipendakan dina laptop Apple. Kalayan dukungan ieu kami bakal ngagaduhan langkung seueur rohangan dina méja sareng kami bakal ngagaduhan sadayana anu langkung seueur dikumpulkeun. Ku cara kieu urang tiasa ngagaduhan monitor éksternal pikeun nyambungkeun MacBook salian ti nganggo keyboard Bluetooth sareng mouse ku cara kitu urang tiasa gaduh komputer desktop anu bakal janten MacBook urang nyalira.

Hareup-BookArc-Bracket

Dukungan ieu cocog sareng duanana MacBook, MacBook Air sareng MacBook Pro kumargi urang ngan saukur kedah tukeur tilu adaptor silikon anu ditepikeun dina kotak produk anu sami. 

Ngeunaan ciri na, urang tiasa nyarios yén beuratna 450 gram, jangkungna sareng panjang 8 séntiméter sareng lébar 10 séntiméter. Harga na 59,95 euro sareng anjeun tiasa ngagaleuh di Apple Store nyalira sacara online. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.