Dua Toko Apple anyar di Uni Émirat Arab

dubai-apel-toko

Apple tiasa muka sababaraha Toko Apple anyar di Dubai sareng Abu Dhabi. Dina kasus Dubai, mungkin jalma-jalma ti Cupertino tiasa dibuka akhir taun ieu, sareng kanggo toko Abu Dhabi éta bakal pikeun 2016.

Numutkeun kana naon anu dijelaskeun ku Ahmad Al-Hosani, diréktur pendaptaran perdagangan Kamentrian Ékonomi nagara ka Bloomberg, Apple ngagaduhan ijin anu dibutuhkeun pikeun muka dua toko anyarna sareng éta rada masalah waktos sateuacan aranjeunna sumping.

Toko-Apple-panggedéna-di-dunya-dubai-mall-0

Normal pikeun saurang Menteri pikeun kaluar nyatujuan toko-toko ieu kusabab di Uni Émirat Arab, aya hukum anu nyatakeun éta 51% industri atanapi bisnis anu badé muka sagala jinis kagiatan ékonomi di daérah éta éta kedah milik nagara, sareng écés Apple henteu nyumponan sarat ieu. Justru taun kamari sareng salami bulan Agustus ogé aya cariosan ngeunaan toko di Dubai, tapi tungtungna éta henteu datang sareng éta sababna pihak berwenang ngahajakeun ngarobih hukum ieu anu mangaruhan perusahaan asing sareng langkung khusus Apple, ambéh aranjeunna tiasa ngalaksanakeun pembukaan dua Toko Apple anyar ieu.

Ayeuna diarepkeun yén proyék ieu bakal mayeng maju pageuh sareng Apple mungkin ngagaduhan Apple Store resmi sateuacan akhir taun. Dubai sareng langkung khususna spektakuler centro comercial de la ciudad, Mall of the Emirates siguen esperando .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.