Naha anjeun badé maénkeun dina Mac sareng PS4 anjeun?, Kalem Sony parantos dianggo

Jauh-play-mac-app-0

Pikeun sadaya gamer anu hoyong tiasa ngalirkeun data tina ps4 kana PC atanapi Mac na, anjeun untung kusabab Shuhei Yoshida, presiden Sony Worldwide Studios, parantos ngajantenkeun resmi yén perusahaan bakal ngerjakeun aplikasi resmi anu bakal ngajantenkeun ieu tiasa di PC ogé Mac. Ayeuna kanggo milarian juru sepi kantor anu saé kalayan WiFi anu saé sareng sababaraha anu lewat.

Ayeuna Remote Play dina PS4 ngan ukur cocog sareng PS Vita, smartphone Sony tangtu sareng Playstation TV, kumaha ogé aplikasi anu dikembangkeun ku pihak katilu (henteu resmi), dijual minggu ieu ngamungkinkeun dimungkinkeun dina PC, kalayan performa anu cukup saé.

Jauh-play-mac-app-1

Sanaos ayeuna pamekar mandiri parantos hasil aktipkeun streaming antara PS4 sareng PC , sajaba ti ngémutan yén Xbox One parantos ngadukung ieu asli ku Windows 10, pamilik PS4 parantos lami naroskeun ka Sony naha fitur ieu henteu kalebet standar sareng konsol anu aya. sapertos dina Xbox Hiji.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambar na, Shuhei Yoshida negeskeun hal-hal ieu ngaliwatan Twitter na:

«Sababaraha urang naros ka kuring naha urang gaduh rencana aktipkeun fungsi Puter Jauh dina PC, sareng leres, nyatana kami ngagarap aplikasi resmi pikeun PC sareng Mac »

Di sisi anu sanésna, sanaos mangrupikeun warta anu saé pikeun kaseueuran pangguna, éta sanés kanggo sadayana sareng kuring khusus nunjukkeun ka pengembang di balik aplikasi anu teu resmi, anu parantos damel pikeun mindahkeun fungsi ieu dina proyékna sareng ayeuna tingali kumaha jalanna Sony maok sorotan.

Sanaos kitu, teu acan aya anu nyarioskeun ngeunaan mindahkeun fungsina alat Android atanapi ios anu sanés, Janten pasar ceruk ieu masih kabuka pikeun pangembang anu sanésna diluncurkeun ku alat mandiri. Kumisan ti para penggemar DualShock 4 (PS4 controller), aranjeunna ogé ngarepkeun dibarengan ku medalkeun fitur ieu, supir resmi sumping pikeun pengendali pikeun PC sareng Mac, anu ngamungkinkeun kenyamanan anu langkung ageung nalika maén sareng sacara pasti ngalengkepan pangalaman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.