Présér dokumenter Ed Sheeran dina Apple Music tanggal 28 Agustus

Dina dua taun ka pengker, urang ningali penyanyi Ed Sheeran janten salah sahiji wahyu dina dunya musik éta éta henteu aya hubunganana sareng standar kaéndahan anu biasana urang tiasa mendakan di industri ieu. Kasohorna parantos ngageuhgeuykeun salaku musik sareng lagu-laguna sok aya diantara anu paling ngupingkeun.

April kamari, budak-budak Cupertino ngaluarkeun buku cek pikeun kéngingkeun dokumenter anu nunjukkeun kahirupan Sheeran sadidinten, dokumenter anu diarahkeun ku misan penyanyi na dimana urang ogé tiasa ningali léngkah munggaranna dina dunya musik . Dokumenter ieu, nu bakal ngalatih sacara éksklusif pikeun palanggan Apple Music, Éta parantos ngagaduhan tanggal rilis: 28 Agustus.

Film dokumenter anu judulna Songwriter, bakal resmi dirilis di New York tanggal 17 Agustus, sareng di Los Angeles tanggal 24 Agustus. Dugi ka tanggal 28 Agustus, hiji-hijina platform audio / video streaming anu tiasa ngaraosan pidéo ieu nyaéta Apple Music. Duanana Apple Music sareng Tidal mangrupikeun dua perusahaan anu teras-terasan milari perjanjian supados tiasa ngaleupaskeun kontén ekslusif kanggo waktos anu kawates, gim anu Spotify henteu pernah hoyong maén.

Dokumenter ieu, Éta dipidangkeun sacara éksklusif di festival Berlin sareng teras di festival Tribeca. April kamari, dokumenter anu nampilkeun produser Benny Blanco, Stuart Camp, Foy Vance sareng jalma-jalma hébat sanés dina industri musik anu aya hubunganana sareng industri musik.

Panulis lagu éta sanés dokumenter munggaran ngeunaan kahirupan penyanyi anu ngahontal Apple Music. Sateuacanna, jasa musik streaming parantos nunjukkeun urang dokumenter ngeunaan kahirupan Clive Davis, Sam Smith, Flume, The Cainsmokers ... tapi tanpa ragu ieu mangrupikeun salah sahiji anu bakal narik perhatian masarakat, berkat kasuksésan média tina penyanyi ngora ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.