Eddy Cue mangrupikeun wakil présidén jasa anyar Apple

Wakil Présidén Jasa

Sanés sanés Apple parantos ngalih ka Eddy Cue, tapi éta éta parantos ngagentos namina. Sateuacanna, posisi Samaun Eddy nyaéta Wakil Présidén Internét, Software sareng Jasa di Apple. Ayeuna, gelar padamelan anjeun ngan ukur pikeun jasa. Naha ieu hartosna yén Eddy Cue bakal kirang tanggung jawab di Apple?

Parobihan ieu anu dilakukeun ku Eddy Cue hartosna anjeunna bakal kirang tanggel waler di Apple. Henteu hartosna naon éta Apple masihan langkung penting ayeuna pikeun divisi jasa na. Anjeunna ningali aranjeunna salaku poténsial anu ngembang sareng anjeunna henteu kedah tumiba kusabab ayeuna mangrupikeun salah sahiji pilar kuat perusahaan sareng ka hareupna bakal janten salah sahiji anu paling penting sareng anu paling ngadukung perusahaan.

Tangtangan penting pikeun Eddy Cue tapi kumaha bakal terang kumaha nyandak éta ku cara anu pangsaéna, Sakumaha anjeunna parantos ngantep kami ningali salami ieu anjeunna parantos damel di Apple.

Salaku tambahan pikeun parobahan judul, Apple parantos ngamutahirkeun pedaran padamelan. Kami ngantepkeun anjeun di handap ieu vérsi sateuacana sareng ayeuna anu tiasa dipendakan dina halaman wéb:

Versi lami:

Eddy ngawaskeun toko eusi Pimpinan industri ti Apple, kalebet iTunes Store sareng Apple Music, ogé Apple Pay, Maps, Search Ads, jasa iCloud inovatif Apple, sareng aplikasi produktivitas sareng kreativitas Apple. Eddy ogé mingpin tim anu nembé didamel jawab ngembangkeun sagala aspek pamrograman pidéo sadunya Apple. Tim Eddy ngagaduhan catetan lagu anu hadé dina nyiptakeun sareng nguatkeun jasa online pikeun patepung sareng ngaleuwihan ekspektasi anu luhur pikeun konsumén Apple.

update:

Eddy ngawaskeun rupa-rupa layanan Apple, kalebet Apple Music, Apple News, Apple Podcasts, aplikasi Apple TV, sareng Apple TV +, ogé Apple Pay, Apple Card, Maps, Search Ads, jasa Apple Apple, sareng produktivitas sareng kreativitas Apple. Aplikasi. Tim Eddy ngagaduhan catetan lagu anu saé pikeun nyiptakeun sareng ngadukung jasa kelas dunya anu minuhan sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén Apple, sareng nawiskeun ka panyipta sareng juru dongéng kasempetan pikeun nyayogikeun visi kréatipna pikeun jalma-jalma di panjuru dunya. Dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.