A email palsu ti Apple bakal nyobian maok data pribadi anjeun

A email palsu ti Apple bakal nyobian maok data pribadi anjeun

Usaha pikeun scam sareng maling data pribadi ti pangguna Apple ngalangkungan téhnik email palsu anu pura-pura janten perusahaan asli henteu lirén diproduksi.

Kasus anu terakhir nyaéta email palsu anu mastikeun a mésér palsu di Apple Store anu bakal "ngundang" kami pikeun ngabatalkeun operasi. Upami urang ngalakukeun, sadaya inpormasi kami bakal aya résiko.

A mésér palsu di Apple Store nyaéta mamingan

Éta sanés prakték énggal, jauh ti éta. Éta anu katelah phishing sareng anu leres nyaéta unggal dinten folder spam kami nampi sababaraha email palsu ieu anu tujuanana henteu sanés nyaéta nangkep data aksés kami, data pribadi sareng perbankan sareng, upami tiasa, kéngingkeun kauntungan ékonomi curang di expense kami.

Tina halaman wéb tina Grup Komputer waspada kami yén jaringan badé beredar ranté anyar email palsu anu nyamar salaku Apple Store sareng ngahaturkeun nuhun ka anjeunna pikeun mésér iPhone. Gagasan anu saé pisan pikeun pangguna, sieun ku kasalahan, langsung indit pikeun ngabolaykeun anu disangka mésér. Dina waktos éta, tipu daya sareng penipuan bakal kajantenan.

A email palsu ti Apple bakal nyobian maok data pribadi anjeun

Email palsu ieu, sapertos biasa, niron sacara jéntré pisan penampilan email anu dikirim Apple ka palangganna, ngaleungitkeun data pribadi na kusabab, jelas, aranjeunna tetep henteu terang aranjeunna.

Dina nyarios email palsu tautan kalebet pikeun ngabolaykeun pameseran upami aya kasalahan.

Balukarna tiasa fatal

Sakali nyarios tautan diklik, Kami bakal dikenal kana halaman wéb Apple palsu dimana urang kedah ngalebetkeun inpormasi aksés sareng pamayaran urang pikeun ngabolaykeun beuli. Sakali ieu parantos dilakukeun, kami bakal nyerahkeun data kami ka penjahat cyber, numutkeun ka Hoax Slayer. Ti saprak ayeuna ieu, rekening bank urang, ngalangkungan detil kartu, tiasa dikosongkeun, salian ti kaleungitan kendali kana Apple ID urang sareng sadayana anu dibutuhkeun ieu: kecap akses anu disimpen dina iCloud, poto, video, jsb.

Salaku urang salawasna ngingetkeun, langkung saé nerapkeun akal. Upami anjeun nampi email ieu, hapus langsung. Tapi upami anjeun hoyong mastikeun, aksés kana halaman wéb Apple ngalangkungan tab atanapi jandela pangotéktak anjeun anu anyar, henteu kedah ngaliwatan tautan anu disayogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Sanés kuring, kuring ngeusianana tapi ku lapangan palsu pikeun masihan jalan.

  2.   Andrea cenahna

    Upami kuring angkat ka tautan tapi henteu ngeusian data, naha kuring risiko naon?

  3.   Yesus cenahna

    Abdi sanés ti apel sareng aranjeunna ngirim kuring dua dina basa Inggris yén transaksi gagal
    Sareng sanés tina pembelian aplikasi

  4.   maria jose gonzalez cenahna

    Naha aya cara pikeun ngaleungitkeun saha éta? Éta nampi emailna unggal dinten seueur pisan sareng henteu gunana pikeun meungpeuk aranjeunna kusabab éta muncul deui,

  5.   Monica Balagué cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring sareng kami henteu tiasa ngahalangan. Aranjeunna malah nelepon kuring dina telepon ka landline, pura-pura jasa palanggan dina kartu kuring, nawiskeun asuransi jiwa pikeun 180 peso, nyiptakeun yén aranjeunna badé nyungkeun pembayaran tina biaya administrasi ... sakitar 20 menit anjeunna ngobrol kuring sareng sadaya dokumen sareng data alamat kuring. kalahiran. Aranjeunna terang sagalana! Tapi kuring henteu masihan kana nomer kartu kuring. Teras kuring nampi email anu Pay Pal parantos ngahalangan kuring kusabab parantos lebet nganggo telepon sélulér anu sanés ... tangtosna aranjeunna, anu badé mésér sareng henteu tiasa ngaksés pamiosan. Uing naon! Éta ngantunkeun kuring sangsara sadayana minggu ...

  6.   Paula cenahna

    Hai, kuring gaduh masalah. Aranjeunna ngirim ramana "invoice" ti Apple, dimana cenah anjeunna kedah mayar $ 149 dolar pikeun YouTube Red, sareng kuring nalungtik sareng tétéla yén jaringan ieu henteu sayogi di tempat dimana urang cicing. Nalika kuring dugi ka anjeunna, kasieunan anjeunna nyobian ngeusian rohangan sareng anjeunna ngan ukur hiji anu leungit tapi anjeunna ngabatalkeun sadayana dina halaman anu aya tautan pembatalan ngarahkeun kami sareng tétéla "apel" tapi anjeunna naros ka kuring deui kanggo inpormasi na kalayan nomer kartu sabab parantos ngahalangan akun kanggo kaamanan. Isukna kuring nuliskeun halaman apel tanpa masalah atanapi naon waé. Bantosan abdi, abdi henteu terang naon sih anu tiasa urang laksanakeun

  7.   Maria Cristina Osorio cenahna

    Kuring kedah ngahubungi apel ti Chili ku telepon sareng kuring henteu terang nomer naon, pikeun akun $ 19,90 per bulan, kanggo pameseran anu kuring TEU NGARUH !!!!