Epic Adventures: La Jangada (Full), gratis pikeun waktos terbatas

Epic Adventures: La Jangada (Full)

Epic Adventures: La Jangada (Full) pikeun Mac biasana dibanderol 1,99 €, sareng kanggo waktos anu terbatas nyaéta bebas. Dina pertandingan ieu anjeun bakal ngamimitian perjalanan anu teu tiasa hilap dina petualangan epik ieu dumasar kana salah sahiji novel Jules Verne. Gimna sapinuhna dina basa Spanyol.

Permaénna nyaéta saatos Minha sapuk pikeun nikah sareng Dr. Manuel Valdez, éta diputuskeun pikeun ngarayakeun kawinan di Brazil. Nanging, Kaliwat poék bapakna ngancam perkawinan anu bahagia. Baheula, anjeunna dituduh rajapati sareng ayeuna anjeunna nuju diperes, nungtut panangan Minha dina perkawinan. Milarian waleran sareng pitunjuk di 43 lokasi anu saé, ngabéréskeun sababaraha jinis puzzles anu matak, nyanghareupan bahaya leuweung hujan Amazon, sareng bantosan Minha mendakan cobaan anu diperyogikeun pikeun nyalametkeun bapakna dina Epic Adventures: La Jangada!

Kaulinan sayogi di: Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Español, Portugis, Portugis Brasil, Rusia, Koréa, Cina, Jepang, Belanda.

  • 43 Lokasi Anu Éndah Dina 8 Bab anu Menawan
  • 12 gim mini anu hebat
  • 2 modeu kaulinan
  • Plot matak panasaran

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • Dipasang: 14 / 02 / 2013
  • Versión: 1.0.1
  • ukuran: 627 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Cina tradisional, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Portugis, Rusia
  • Pamekar: G5 Hiburan AB
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

ngalesotkeun Epic Adventures: La Jangada (Full) langsung ti Mac App Store, tina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.