Eufy Dual Camera Smart Doorbell Review

Simkuring boga di leungeun kami nu anyar kaméra kaamanan jeung diwangun-di doorbell ti Eufy. Pikeun sadayana anu henteu terang firma Eufy, urang tiasa ngingetkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji anak perusahaan Anker, janten dina hal ieu urang bakal ngagaduhan produk anu kualitasna luhur, kalayan hasil anu saé pisan sareng harga anu lumayan nimbang persaingan langsung.

Dina hal ieu, hal pangalusna ngeunaan kaméra éta salian bel panto sorangan, éta nambahkeun kaméra kadua anu museurkeun langsung kana taneuh.Di nagara urang, ieu bisa jadi teu pisan mangpaat, tapi di Amérika Serikat, dimana kurir ninggalkeun bungkusan di lantai di luar panto kami Éta penting pisan pikeun kaméra ieu nuju ka handap dina taneuh.

Tapi hayu urang balik ku bagéan tur mimitian ku salah sahiji hal pangpentingna nawarkeun kami kaméra signature Eufy ieu. Sareng ieu henteu langkung sareng henteu langkung ti éta henteu nambihan jinis langganan atanapi biaya tambahan pikeun nyimpen sadayana anu dideteksi ku kaméra nalika ngirining bel panto.

Sareng urang terang pisan yén aya seueur firma anu, salian ti ngajual kaméra kaamanan sorangan pikeun ngajagaan bumi urang, nawiskeun urang pilihan anu ampir wajib pikeun ngalanggan jasa iCloud pikeun nyimpen data, dina hal ieu. sareng Kaméra Dual eufy anjeun henteu kedah ngalanggan nanaon saprak eta nambihan gudang di dasarna sorangan jeung lokal.

Desain sareng fitur utama kaméra

Kami henteu tiasa mungkir yén desain kaméra ieu leres-leres spektakuler sareng nawiskeun kamungkinan dipasang dimana waé berkat na lalawanan ka cai, lebu jeung cuaca inclement lianna. Kaméra nampilkeun desain hideung herang anu manjang.

Di pasar aya jenis ieu perangko sarupa jeung kaméra dual eufy tapi dina hal ieu urang rada resep kana finish emas tina bagian dimana lénsa lokasina sarta sésana sadayana hideung. Negatip pikeun nyarios ngeunaan kaméra ieu nyaéta tombol bel panto rada disumputkeun. Ieu bisa ngakibatkeun jalma anu rék ngirining doorbell ka ragu, sabab eta bakal geus hébat nempatkeun sababaraha jenis bel tanda dina bagian buleud tina tombol pikeun jelas ngaidentipikasi chime ieu. Ieu bakal hijina titik négatip nu urang kapanggih dina kaméra nu disimpen dina luar imah urang.

Ngeunaan mangpaat atawa mangpaat utama, urang kudu nyebutkeun yén lensa utama nawarkeun resolusi 2K HDR sedengkeun sékundér nyaéta 1600 x 1200 HD. Éta nawiskeun panjagaan sagala jinis kalayan idéntifikasi jalma tina detil pangleutikna berkat scanner raray sareng pilihan pikeun nambihan fitur baraya urang ngalangkungan aplikasi. Rentang dinamis anu luhur ngamungkinkeun deteksi raray sareng pidéo jalma sanajan lampu latar tiasa katingali jelas.

Panempoan anu ditawarkeun ku sababaraha kaméra pinter sareng bel panto adil, sudut dina kaméra jinis ieu penting sabab ngamungkinkeun urang ningali sadaya anu kajantenan di luar bumi urang. Logis ieu doorbell video gaduh mikropon sareng spiker pikeun bisa komunikasi langsung jeung jalma luar. Di sisi anu sanésna, éta nawiskeun deteksi gerak sareng deteksi panas, anu henteu leres-leres diperyogikeun di dieu di Spanyol tapi mangpaat pisan di Amérika Serikat.

Mésér di dieu Eufy Dual Camera anjeun kalayan harga anu pangsaéna

Pamasangan kaméra di panto imah

Dina hal ieu urang tiasa nyebatkeun yén pamasangan doorbell video ieu saderhana pisan sareng Simkuring boga template dina kotak sorangan anu bakal mempermudah instalasi. Ieu langsung diwangun ku dua liang pikeun dua screws nu urang écés kudu nyieun liang dina témbok jeung bor a. Teu pajeulit pisan masang kaméra ieu di luar.

Dasarna dingaranan HomeBase 2 anu ogé ditambahkeun dina imah kaméra ieu atawa doorbell video kudu disambungkeun ka jaringan Wi-Fi imah urang, ieu penting pikeun nampa sinyal video alus ti kaméra outdoor sarta kami bisa disebutkeun yen rentang adil dina. sababaraha kasus. Dina kasus ieu, nalika sinyalna rada fairer, definisi kaméra bakal lungsur saeutik, jadi kami nyarankeun nempatkeun dasarna sacaket mungkin ka doorbell supados sagalana jalan sampurna jeung kualitas video tinggi.

Otonomi kaméra ngeunaan genep bulan

Dina kotak sorangan, kabel ditambahkeun anu teu cukup panjang pikeun bisa nyambungkeun doorbell video langsung ka USB A stop kontak salami urang boga tube ngaliwatan témbok, tapi ieu teu biasana kasus. Éta alatan éta kaméra nawarkeun hiji otonomi sakali dieusi ka maksimum kira genep bulan sakumaha dituduhkeun ku produsén. Ieu logis bisa gumantung kana pamakéan urang masihan ka kaméra, sabaraha kali urang nyambung ka dinya atawa mencet doorbell, jsb.

Anu kami jelaskeun nyaéta yén otonomi kaméra langkung ti cukup pikeun tenang. Dina hal ieu, kami henteu acan lami nyarios naha batréna parantos béak atanapi henteu, tapi dina waktos urang diuji, éta parantos jalan sampurna.

Aplikasi Eufy, kasaluyuan sareng kaméra sanés sareng produk Alexa

Nyatana, firma ieu ngagaduhan sababaraha produk anu sami sareng pilihan pikeun tiasa ngaitkeun ka unggal anu sanés saé pisan. Urang tiasa ningali sadaya kaméra langsung tina aplikasi sélulér urang dimana waé sareng éta nawiskeun katenangan anu saé pisan pikeun pangguna.

Kiwari, hiji-hijina masalah anu urang gaduh nyaéta yén kalolobaan urang henteu gaduh produk merek anu sami tapi éta naha dina hal ieu Eufy nawiskeun urang kamungkinan pikeun nikmati kaméra ieu sareng pilihanna sareng alat Alexa atanapi Google anu sanés. teu cocog sareng HomeKit Hanjakal.

Ku cara kieu, urang tiasa nyarios yén kamungkinan pikeun ngaitkeun sareng alat naon waé anu cocog sareng Alexa supados panyatur ngabéjaan ka urang nalika aya anu ngirining bel panto atanapi urang malah gaduh pilihan ningali aranjeunna nganggo alat éta. gaduh layar Amazon.

Pilihan sareng fitur anu ditawarkeunana leres-leres pikaresepeun pikeun pangguna anu hoyong tetep ditangtayungan di bumi, ningali naon anu lumangsung di luar unggal waktos sareng percanten kana fungsionalitas sareng stabilitas jinis produk kaamanan aktip ieu.

Pendapat editor

kaméra dual eufy
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
249
  • 100%

  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain, bahan sareng kaamanan
  • Total kajelasan video
  • Fitur, harga sareng panyimpenan iCloud kalebet

Kontra

  • Tombol bel panto anu teu dipikanyaho pikeun sababaraha urang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.