F1 2017 bakal datang tanggal 25 Agustus pikeun pangguna Mac

Nalika urang nyarioskeun ngeunaan kaulinan mobil urang moal tiasa nyingkirkeun Formula 1 sareng dina hal ieu sanaos leres yén éta téh rada telat (sapertos dina kaulinan séjén pikeun Mac) pertandingan resmi Formula 1 parantos diumumkeun ku Feral janten sayogi dina Mac, khususna dina 25 Agustus.

Dina hal ieu, salaku tambahan pikeun bersaing sareng mobil F1 anu ayeuna sareng nyobian kéngingkeun Kejuaraan Dunia 2017, urang bakal tiasa bersaing sareng sababaraha mobil tina 30 taun ka pengker. F1 2017 ngamungkinkeun urang maénkeun dina sababaraha modeu sareng kualitas grapik mangrupikeun salah sahiji kakuatanana sahingga kedah waspada kana sarat minimum nalika resmi dibuka.

F1 2017 nawiskeun ka kami aksés anu saacanna henteu ngan ukur dina thrills on-track F1, tapi ogé pikeun dunya negosiasi sareng kamajuan single-seater anu ngurilingan éta. Modeu Karir sapuluh taun kalebet program palatihan pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun, tangkal Panilitian sareng Pangembangan pikeun méré kontrol anu langkung ageung kana kamekaran mobil, ogé kamungkinan ngatur motor sareng kotak gir dina musim.

Dina waktos ayeuna urang gaduh berita ngeunaan datangna sareng fitur utama kaulinan ieu:

  • Modeu karir éksténsif: asah kaahlian anjeun sareng ngembangkeun mobil anjeun langkung sapuluh taun. Ngatur komponén utama anu ngawangun powerplant F1 modéren sareng damel pikeun ngembangkeun kualitas tim anjeun, sapertos waktos pit stop.
  • Mobil klasik F1: Ngajalankeun mobil F1 ikon ti lima tim bersejarah - Ferrari, McLaren, Red Bull Racing, Renault sareng Williams. Anjeun tiasa ogé mingpin aranjeunna dina 'acara paméran', anu mangrupakeun tantangan anu pikaresepeun sapertos Overtaking, Chasing, Checkpoint sareng Time Trial.
  • Multiplayer lintas platform: Bersaing dina Steam ngalawan pamaén macOS sareng Windows kalayan kisi pinuh ku 20 mobil, boh modéren boh klasik.
  • Modeu kajawaraan anu jembar- Pilih tina seueur kajawaraan anu béda sareng aturan sareng strukturna, sapertos JUARA RESMI FORMULA 1 ™ 2017, Kejuaraan Cuaca Variabel Klasik sareng Juara Sprint anu tiasa diaksés kalayan balap hungkul.
  • Desain sirkuit alternatip: Salaku tambahan kana 20 sirkuit resmi, éta ngalir kana opat tambahan sirkuit tambahan: Britania Ageung - Pondok, Jepang - Pondok, AS - Pondok, Bahrain - Pondok sareng Monako Peuting.

Kaulinan anu mana Pecinta F1 bakal resep sareng yén dina waktos ayeuna harga na sareng detil ngeunaan sarat pikeun tiasa maénkeun henteu dipikaterang, tapi kami parantos mastikeun yén tanggal peluncuran na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.