Facebook Messenger for Mac mimiti digulung di Éropa

Facebook Rasul

Di Perancis anjeun parantos tiasa ngaunduh aplikasi Facebook Messenger pikeun macOS. Ngantosan WhatsApp pikeun ngarobih total anu ditunggu-tunggu sareng ngamimitian sakali sareng sadayana janten aplikasi multiplatform, kami anu biasana ngobrol tina Mac nganggo Telegram.

Moal lami deui urang ogé bakal ngagaduhan pilihan nganggo Facebook Messenger pikeun Mac. Di momen éta tiasa diunduh di Perancis sareng sacara operasional lengkep. Gerard Piqué tiasa masihan sentuhan baturna Zuckerberg sahingga urang salajengna anu ngagunakeunana.

Ngantosan parantos lami pisan tapi tungtungna sigana Facebook Messenger pikeun macOS parantos janten kanyataan. Sahenteuna di Perancis, éta parantos aya sasuatu. Dina April taun kamari Facebook sacara resmi ngumumkeun yén éta ngembangkeun aplikasi Messenger asli pikeun Mac. Cenah éta bakal sayogi sateuacan akhir taun 2019. Kami dina Maret 2020 sareng éta henteu acan dilaksanakeun sacara lengkep.

MacGenerasi parantos nyebarkeun ayeuna yén sahenteuna di Perancis éta parantos operasional. Sigana mah perusahaan parantos milih nagara Gallic pikeun ngalakukeun tés terakhir sateuacan diluncurkeun di sakumna dunya. Mudah-mudahan éta tiasa dianggo sakumaha rencanana sareng moal lami deui dilaksanakeun di nagara urang.

Salaku panasaran, Facebook henteu nganggo Catalyst pikeun ngembangkeun aplikasi éta. Diprogram ku Éléktron, sahingga éta cocog ti macOS 10.10, sareng henteu ngan ukur ku Catalina. Sigana didasarkeun kana kode program ios.

Anggo fitur anu sami sareng aplikasi sélulér, kalayan béwara anu lebet kana sistem macOS sareng dukungan kanggo modeu poék. Mangrupikeun aplikasi anu sami sareng versi Facebook Messenger anu paling anyar pikeun ios, diadaptasi kana macOS.

Éta henteu acan terang iraha bakal dilaksanakeun sacara global, tapi sahenteuna, éta parantos dianggo di Perancis. Sadayana nunjukkeun yén éta bakal dugi ka sésana nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sigana mah aplikasi messenger pikeun pc (windows atanapi Mac) telat atanapi telat pisan, saur kuring beuki seueur anu lirén nganggo FB