File .Dmg

File DMG

Upami urang tungtungna mutuskeun pikeun ngarobih tina Windows ka Mac, paling dipikaresep salami minggu-minggu munggaran, anjeun bakal rada leungit, henteu ngan kusabab robih antar interface, tapi ogé kusabab cara urang tiasa berinteraksi sareng éta. Sistem operasi Apple pikeun komputer sareng laptop. Salah sahiji parobihan utami anu moal narik seueur perhatian nyaéta teu aya file eksekusi, file .exe biasana.

Dina Mac pormat DMG dipaké. Payil dina format ieu nyaéta folder wadah dimana anjeun bakal mendakan program anu kami badé pasang dina komputer kami, gancang sareng gampang. Kacuali anjeun milari aplikasi khusus anu henteu sayogi di Mac App Store, teu mungkin anjeun bakal ngeureunkeun file sapertos kieu.

Naon file DMG sareng kanggo naon?

Ikon unit file DMG

Payil DMG sami sareng file dina format ISO dina Windows, kumargi nalika dibuka, unit anyar didamel, unit anu urang kedah aksés pikeun masang file anu saluyu dina komputer urang atanapi ngan saukur mindahkeun kana folder aplikasi . Jenis file ieu biasana ngandung, sajaba ti file anu ngamungkinkeun urang pikeun resep program, dokumén téks anu gaduh pedaran anu pondok atanapi nganggo pitunjuk ngeunaan operasi atanapi kasaluyuan na.

Kumaha cara muka file DMG

Payil DMG sami sareng ISO di Windows. File-file dina format ISO, henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ngaksés interiorna sareng nyalin kana CD atanapi DVD sapertos ayeuna, tapi ogé ngamungkinkeun urang masang atanapi nyalin konténna. Tilu perempat tina kajadian anu sami sareng file dina format DMG, kumargi file éta tiasa janten installer anu urang unzip, waktos, atanapi tiasa gambar disk anu ngandung file anu sanés anu kedah disalin sakumaha ogé dina file anu sanés atanapi dina drive éksternal.

Masang kontén anu aya di jero

Pasang file DMG

Sanaos mimitina sigana urang bakal kedah ngalaksanakeun prosés anu rumit pikeun tiasa muka file dina format DMG, henteu aya anu jauh tina kanyataan, sabab urang ngan ukur kedah pencét dua kali pikeun ngadamel unit énggal dimana urang bakal mendakan sadaya eusi anu aya di jero. Maka ngan urang kedah aksés ka drive sual sareng ngajalankeun file na masang atanapi ngajalankeun.

Urang kedah tumut kana jinis file anu éta, sabab dina sababaraha waktos, pamasangan nyalira henteu dilaksanakeun dina Mac urang, tapi aplikasi na ngan ukur jalan, janten upami urang engké ngahapus file .DMG urang bakal kaleungitan aksés ka aplikasi. Dina kasus ieu, upami aplikasi anu tiasa dieksekusi, urang kedah nyeret file kana aplikasi.

Balikkeun eusi kana drive

Upami, di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun gambar anu ngandung salinan unit, éta moal nguntungkeun pikeun ngaksés pedalaman file pikeun konsultasi upami urang henteu tiasa ngaksés data atanapi ngadamel pamakean aplikasi. Dina kasus ieu, urang kedah ngamanpaatkeun Disk Utility, anu ku urang tiasa pilih duanana file dina format DMG anu urang hoyong balikeun sareng unitna dimana urang hoyong ngalaksanakeunnana gancang sareng gampang pisan.

Aplikasi naon anu kuring peryogi pikeun muka file dina format DMG

Buka file DMG

Saperti dina Windows anjeun henteu peryogi aplikasi pihak katilu pikeun dianggo sareng file dina format ISO, dina Mac anjeun henteu kedah aplikasi naon waé pikeun dianggo sareng file dina format DMB, sanaos dina Internét kami tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu ngamungkinkeun kami dilakukeun henteu leres-leres diperyogikeun, kacuali urang kapaksa muka jenis file ieu dina platform anu sanés sapertos Windows atanapi Linux, dimana aplikasi PeaZip mangrupikeun salah sahiji anu paling disarankeun, aplikasi anu gratis.

Naon anu kedah dilakukeun upami file DMG moal kabuka

Kusabab peluncuran macOS Sierra, Apple sacara pribumi ngaleungitkeun kamampuan masang aplikasi ti pihak katilu anu sanés didamel ku pengembang anu sanés dikenalkeun ku Apple. Upami file DMG anu ngandung aplikasi anu kami badé pasangkeun nunjukkeun kami pesen kasalahan, nyatakeun yén file na tiasa rusak, kami kedah ngaktipkeun kamungkinan ngaktipkeun aplikasi pihak katilu ku cara nuliskeun garis ieu di Terminal.

sudo spctl –master-nonaktipkeun

panon! di payun master aya dua dasbor (- -) Salajengna urang kedah nga-restart Finder ku paréntah ieu: Killall Panimu

Sakali kami ngalebetkeun paréntah éta, urang balik deui ka bagian Kaamanan sareng privasi anu aya dina Sistem Preferensi sareng dina Ngidinan aplikasi anu diunduh tina: pilih Kamana waé.

Kumaha ngarobih file DMG janten EXE

File DMG, sakumaha anu kuring parantos sebatkeun di luhur, mangrupikeun folder anu ngandung sababaraha aplikasi, anu nyiptakeun unit nalika urang muka, janten sanés file anu tiasa dieksekusi dina Mac, janten, urang moal tiasa ngarobih file DMG janten EXE. Nyobian ngarobih file DMG kana file anu tiasa dieksekusi sapertos ngarobah polder kalayan poto (contona) kana file anu tiasa dieksekusi.

Kumaha maca file DMG dina Windows

Upami urang hoyong ngaksés kontén anu disimpen dina file DMG dina PC, dina Windows urang tiasa dianggo sagala rupa aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun nga-zip file pikeun ngaksés konténna. Isu anu sanés nyaéta urang tiasa ngalakukeun naon waé anu eusina. Aplikasi anu pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar pikeun padamelan ieu nyaéta PeaZip, 7-Zip sareng DMG Extractor.

PeaZip

Pea7Zip muka file DMG dina Windows

Salah sahiji alat gratis anu paling saé pikeun dianggo sareng file anu dikomprés nyaéta PeaZip, alat anu cocog sareng sadaya format anu paling sering dianggo di pasar, salian ti DMG, ISO, TAR, ARC, LHA, UDF ... Antarbeungeut pangguna intuitif pisan sareng henteu, urang moal ngagaduhan masalah gancang nyandak aplikasi ieu pikeun ngaleupaskeun zip file DMG tina PC Windows urang.

Download PeaZip

Ékstraktor DMG

DMG Extractor, namina nunjukkeun, mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun tiasa nimba eusi tina file dina format DMG gancang sareng gampang. Alat ieu henteu gratis tapi pikeun kasempetan anu khusus, urang tiasa ngaunduh vérsi uji coba ngaliwatan tautan ieu, vérsi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadékompresikeun file dina format DMG anu ukuranana henteu langkung ti 4 GB.

7-pos

7-Zip file DMG kabuka dina Windows

7-Zip mangrupikeun alat anu saé pikeun ngompres sareng ngadékoméntasi naon waé jinis file dina Windows PC urang, alat anu ogé éta gratis sareng cocog sareng file macOS DMG. Sakali kami parantos masang aplikasi, urang kedah nempatkeun diri dina luhur file, pencét-katuhu sareng pilih kabuka ku 7-zip sahingga konténna mimiti sasari.

Unduh 7-Zip

 

Kumaha cara maca file DMG dina Linux

Tapi upami urang hoyong muka file dina format DMG dina Linux, urang tiasa ngamangpaatkeun PeaZip deui, aplikasi anu sami anu tiasa urang anggo pikeun ngadékompresikeun jinis file ieu dina Windows, aplikasi. cocog sareng langkung ti 180 format Sareng éta ogé gratis.

Download PeaZip


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   santiago estrada cenahna

    Abdi gaduh masalah.
    Nalika ngeklik dua kali file éta henteu dibuka, éta tetep siga henteu lebet file na