Finch dibéntangan Tom Hanks pikeun perdana dina 5 Nopémber

Pilem Finch énggal sareng Tom Hanks dina Apple TV +

Waktuna parantos nyarioskeun yén pilem aslina anu bakal aya dina Apple TV + sareng ngagaduhan Tom Hanks salaku protagonis, Éta bakal dileupaskeun sateuacan akhir taun ieu. Pilem, Finch, nyarioskeun carita ngeunaan insinyur robotika sareng salah sahiji ti saeutik anu salamet tina hiji kajadian surya anu nyésa dunya.

Dina Mei taun ieuKami ngawartosan anjeun kumaha Apple meunang hak pikeun tiasa ngadamel pilem anu dibéntangan ku Tom Hanks anu meunang Oscar ka sadaya pangguna Apple TV +. Pilem, Finch, nyarioskeun ngeunaan petualangan di kulawarga anu teu ati ati. Dimana saurang insinyur robotika sareng salah sahiji ti saeutik anu salamet tina acara surya anu parantos nyésakeun dunya, hirup sareng robot sareng anjing na Goodyear.

Petualangan anu kuat sareng mereun haté pikeun milarian lalaki pikeun mastikeun rencang anjing anu dipikacinta bakal diurus saatos anjeunna angkat. Finch parantos hirup di bunker bawah tanah salami dasawarsa, anjeunna parantos ngawangun dunya sorangan anu anjeunna bagi sareng anjingna, Goodyear. Ngadamel robot, dimaénkeun ku Jones, pikeun ngajaga Goodyear nalika anjeunna henteu tiasa deui. Nalika tiluanana ngalaksanakeun perjalanan anu bahaya ka Amérika Kulon anu kapencil, Finch bajoang pikeun nunjukkeun ciptaanana, anu nyebut dirina Jeff, kabagjaan sareng kaajaiban naon hartosna hirup. Perjalanan di jalanna diaspal ku tantangan sareng humor, sabab hésé pikeun Finch pikeun ngahudangkeun Jeff sareng Goodyear akur sabab éta pikeun anjeunna nangan bahaya dunya anyar.

Saatos ngantosan lami, aya sakedik ningali carita ngalangkungan layar tipi bumi urang salami urang langganan Apple TV + atanapi urang masih keneh resep waktos luang anu ditawarkeun ku Apple. Finch badé sumping ka Apple TV + akhir taun ayeuna, 5 Nopémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.