Firefox 91 pikeun macOS ningkatkeun hapusan Cookie na

cookies

Mozilla parantos ngamankeun privasi para pangguna, sareng dina édisi anu anyar nembé ngaluncurkeun panyungsi na pikeun macOS, Firefox 91, kalebet fungsi «Total Perlindungan cookie«, Anu ngaleungitkeun Kuki naon waé anu parantos disimpen dina Mac anjeun sacara otomatis.

Oke, urang parantos ngagaduhan tingkat perlindungan ieu di Safari, tapi upami ku alesan naon waé urang kedah nganggo Firefox (pikeun sababaraha panyuluh khusus anu teu sayogi dina panyungsi Apple, contona), anjeun kedah terang yén éta parantos ningkatkeun panyalindungan na ngalawan Cookie "ngaganggu".

Browser Firefox anu kawéntar nembé ngagaduhan pembaruan énggal dina versi na pikeun macOS. Kalayan énggal Firefox 91, pangguna tiasa ngabersihan sajarah browser pikeun halaman wéb naon. Ti ayeuna bakal gampang mupus sadaya cookies sareng supercookies anu disimpen dina Mac anjeun ku halaman wéb atanapi ku crawler naon waé anu dilebetkeun dina éta.

Kalayan versi anyar ieu Firefox, nalika anjeun ngantunkeun halaman wéb, panyungsi sacara otomatis bakal ngaleungitkeun sadayana cookies, supercookies sareng data sanés anu disimpen dina "cookie jar" halaman wéb éta. "Hapus Cookie Enhanced" ieu ngajantenkeun gampang ngaleungitkeun sadaya tilas halaman wéb dina panyungsi anjeun tanpa kamungkinan disumputkeun dina Mac anjeun.

Kalayan fitur "Total Cookie Protection" anu énggal diwangun dina Firefox 91, moal aya "cookies" anu disimpen dina Mac anjeun, anu bakal sacara otomatis dihapus nalika anjeun ngantunkeun halaman wéb. Henteu diragukeun kana kaunggulan nalika tiasa napigasi wéb kalayan sakedik langkung ti kalaluasaan.

Sadaya ieu parantos dilaksanakeun dina Safari. tapi kadang urang kedah nganggo peramban anu sanés. Normalna, sabab kami hoyong nganggo perpanjangan anu teu aya pikeun browser Apple. Upami ieu hal anjeun sareng anjeun nganggo Firefox pikeun nganapigasi anjeun MacTerang yén ayeuna mupus Cookies sareng Safari 91 parantos ningkat sacara substansial.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.