Firmware anyar pikeun Apple AirTag ayeuna sayogi

AirTag Kulit Loop sareng AirTag Key Ring

Dina Juni Apple ngaluarkeun pembaruan pikeun AirTags. Éta mangrupikeun usaha pikeun ngirangan kritik yén perusahaan nampi kanyataan yén sababaraha pangguna ngagunakeun alat pikeun tujuan anu teu pantes. Pembaruan éta sumping pikeun nempatkeun sakedik urutan. Ayeuna, dina akhir Agustus, pembaruan anyar parantos dileupaskeun deui tapi urang henteu terang eusina, acan.

Apple AirTags sapertos AirPods. Pembaruanna henteu sapertos dina alat anu sanés. Apple ngaluncurkeun aranjeunna sareng sakali AirTag nyingkronkeun sareng alat Apple éta sacara otomatis diénggalan. Urang terang ayana sabab nomer ngawangunna béda. Dina hal ieu urang nyarios ngeunaan vérsi 1.0.291.

Apple henteu acan ngaluarkeun eusi pembaruan ku nomer édisi ieu janten ayeuna urang henteu tiasa nangtoskeun upami konténna ngan ukur masalah paningkatan sareng perbaikan bug atanapi upami éta ngenalkeun anu énggal sapertos dina Juni. Apple damel dina aplikasi Android anu ngamungkinkeun para pangguna mendakan AirTag caket atanapi Milarian aksésori abdi. Sedengkeun pembaruan tiasa kanggo aplikasi éta, Apple henteu ngumumkeun iraha aplikasi bakal diluncurkeun, ogé henteu acan muncul dina Google Play.

Urang tiasa mariksa versi firmware ngalangkungan aplikasi Find My. Urang ngan saukur ngetok dina tab "Elemen", pilih AirTag. Teras urang ketok ikon batréna handapeun nami alat pikeun ningali vérsi firmware. Upami éta cocog sareng anu parantos kami sebatkeun, éta parantos diénggalan sareng upami henteu, éta ngan ukur bakal janten masalah waktos, sabab sakumaha anu parantos kami carioskeun, éta bakal diénggalan sacara otomatis.

Urang bakal tetep dituturkeun bisi Apple mutuskeun pikeun komunikasi naon anu diwangun ku pembaruan anyar ieu atanapi upami pangguna mendakan hal anu énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.