FlipClock, jam screensaver dina Mac anjeun

flipclock-2

Bosen teras ningali layar anu sami ngahemat dina Mac anjeun? Aya seueur pilihan nalika Mac urang bobo, éta henteu cicing sareng latar hideung anu asalna, dinten ieu urang bakal ningali pilihan anu éta tiasa dianggo salaku screensaver sabab fungsina pisan.

Ngaranna FlipClock, sareng anjeun tiasa nebak tina namina, éta mangrupikeun jam digital gaya 'retro' anu diaktipkeun nalika Mac urang bobo. Éta mangrupikeun salah sahiji jam tangan anu masihan anjeun perasaan waktos henteu lami pikeun aranjeunna, éta sapertos ... ayeuna pisan, tapi anu leres nyaéta gaya jam digital ieu henteu persis anyar. Sacara pribadi éta ngingetan kuring ka jalma-jalma anu tiasa ditingali di stasiun karéta sababaraha taun ka pengker. 

Basajan sareng henteu meryogikeun konfigurasi rumit pikeun masangna, urang tiasa mendakannana gratis tapi waktos ieu di luar toko aplikasi pikeun Mac. Pikeun kéngingkeun éta kami kedah buka situs wéb pamekar sareng ngaunduh.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun masang jam tangan ieu salaku screensaver saderhana. Sakali pos diundeur sareng unzipped, dua file bakal nembongan dina folder, anu disebat FlipClock.saver sareng anu sanés README.txt;

flipclock-1

Pencét kana file .saver sareng éta bakal ngajalankeun jandéla Preferensi Sistem langsung babarengan sareng kotak dialog anu naroskeun ka kami naha kami badé masang FlipClock pikeun éta. pangguna ayeuna atanapi kanggo sadaya pangguna tim;

flipclock

Kami milih pilihan anu dipikahoyong sareng kami parantos dipasang screensaver anyar pikeun Mac kami, éta gampang sareng gancang.

Hijina sarat anu diperyogikeun pikeun jam tangan ieu tiasa dianggo, aya dina vérsi OS X Mountain Lion 10.8 atanapi langkung luhur.

Inpormasi lengkep - Aplikasi Cuaca Tembok, pikeun Mac

Tautan - Goondaba


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Victor cenahna

    Éta dianggo pikeun iphone 6?