Salin témpél teu tiasa dianggo dina Mac? Kami ngajarkeun anjeun pikeun méréskeunana

Sistem operasi Mac kami mangrupikeun salah sahiji anu paling stabil. Nanging, teu aya sistem anu teu tiasa dibobodo. Ogé, upami anjeun teras-terasan ngamutahirkeun kana vérsi anu pangénggalna, kamungkinan kamungkinan kagagalan sistem ieu bakal dibenerkeun sacara otomatis sawaktos anjeun masang deui bagian anu ngandung kasalahan.

Salah sahiji kagagalan anu rada saderhana, tapi anu ngaganggu urang, nyaéta konci dina fungsi copy and pasteKu alatan éta, latihan naon waé pangguna, anggo fungsi ieu unggal dinten. Upami éta parantos gagal dina kasempetan naon waé, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngajawabna gancang sareng dina dua cara anu béda, janten anjeun tiasa milih anu paling gampang pikeun anjeun. 

Anu kedah urang lakukeun nyaéta luncurkeun deui fitur ieu, nyaéta, maksakeun nutup sareng muka deui. Peta ieu ngajawab ampir kabéh clipboard macet atanapi masalah sanés.

Pilihan 1: Kalayan Monitor Kegiatan.

  • Dina hal ieu, urang bakal angkat ka monitor kagiatan, anu aya di jero folder aplikasi:
    • ti Panimu, dina jalur ieu: Aplikasi / Utiliti, atanapi,
    • ti sorotan, ngaksés sareng: Paréntah + Spacebar sareng nyerat Monitor Kegiatan.
  • Sakali kabuka, dina kotak search di beulah luhur, urang kedah nyerat: papan tulis
  • Pilih pilihan pboard teras pencét dina X, anu aya di kénca luhur.
  • Pilihan bakal muncul, mamatahan ka urang upami urang hoyong ngeureunkeun prosés na. Kami bakal pencét "Angkatan kaluarna"
  • Ayeuna urang tiasa tutup monitor kagiatan.

Fungsina sacara otomatis ditutup sareng dibuka deui. Éta sami sareng reboot sistem, tapi fungsi éta sacara éksklusif. Ayeuna uji naha fungsi "salin témpél" tiasa dianggo leres.

Pilihan ka-2: Ngaliwatan Terminal.

  • Waktos ayeuna, urang bakal ngulang léngkah munggaran tina pilihan sateuacanna, tapi waktos ieu, urang milarian dina folder aplikasi atanapi dina Sorotan kanggo aplikasi éta: Terminal. 
  • Sakali kabuka, kami nyerat: papan pinding killall.
  • Ayeuna urang tiasa kaluar Terminal. 

Boh tina dua pilihan ieu kedah ngalereskeun masalah. Upami henteu, balikan deui.

Fitur ieu henteu ngan ukur pikeun macOS High SierraKituna, anjeun tiasa nerapkeunna sanaos gaduh macOS sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Saé !!

    Kusabab pembaruan ragaji terakhir, salinan / témpél parantos lirén damel kuring. Kuring parantos nyobian dua padika anu anjeun sebatkeun .. tapi henteu dianggo pikeun kuring. Kuring henteu weruh lamun anjeun terang naon-naon ngeunaan masalah naha ku éta pembaruan terakhir éta parantos lirén damel. Upami aya jalan anu sanés, kuring bakal ngahargaan kana éta.

    Hiji salam.

  2.   Antonio cenahna

    Boh tina dua pilihan éta henteu dianggo pikeun kuring ogé

  3.   Xavi cenahna

    Nyalin - témpél henteu tiasa dianggo pikeun kuring ogé ... Kuring parantos nyobian nyerat sareng teu nanaon, kuring nganggo paréntah ieu pikeun dianggo dina dinten-dinten kuring sareng aranjeunna masihan kuring seueur masalah ...

  4.   Belen Furtado cenahna

    Halo, salinan na témpél paréntah tina pembaruan terakhir ogé henteu dianggo pikeun kuring. Naha anjeun mendakan solusi pikeun ieu?

  5.   Lisét cenahna

    Halo, anjeunna henteu masihan abdi léngkah-léngkah ieu, kuring nyobian sababaraha kali sareng teu nanaon ... BANTUAN sadidinten anjeunna henteu hoyong pencét kuring atanapi naon 🙁

  6.   Gambar placeholder Juan Carlos Villalobos cenahna

    Naon waé! Éta henteu jalan.

  7.   Liz cenahna

    Total genius! Kuring maksa kaluar sareng éta jalan langsung! hatur nuhun total