Fitur SharePlay moal sayogi sareng sékrési macOS Monterey

bagikeun

Salah sahiji hal anyar anu ditepikeun ku Apple salami WWDC 2021 anu terakhir nampilkeun vérsi macOS, iOS, iPadOS sareng watchOS énggal nyaéta fungsi SharePlay, fungsi anu Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi eusi platform pidéo streaming ngaliwatan FaceTime.

HBO, Disney +, TikTok sareng Twitch mangrupikeun sababaraha platform anu bakal cocog sareng fungsi ieu. Netflix sareng YouTube, dua anu paling penting, ayeuna parantos mutuskeun pikeun ngalih tina fungsi ieu, fungsi anu parantos dikonfirmasi ku perusahaan anu berbasis di Cupertino moal sayogi ku diluncurkeunana versi akhir macOS Monterey.

Apple nganonaktifkeun fitur ieu dina macOS Monterey betas panganyarna masihan kami petunjuk yén fitur ieu sigana henteu sayogi dina versi pamungkas. Sababaraha jam ka pengker, Apple parantos mastikeun yén éta moal sayogi ngalangkungan pernyataan anu urang tiasa baca:

SharePlay parantos ditumpurkeun pikeun dianggo dina ios sareng iPadOS 15 dina pamekar Béta 6 sareng bakal ditumpurkeun pikeun digunakeun dina rilis awal na gugur ieu. SharePlay bakal diaktipkeun deui pikeun dianggo dina betas pamekar payun sareng bakal dileupaskeun ka umum dina pembaruan parangkat lunak engké usum gugur ieu. Pikeun neraskeun pamekaran anjeun, kami parantos nyayogikeun profil pangwangunan SharePlay anu bakal ngamungkinkeun anjeun suksés nyiptakeun sareng janten host GrupSesi ngalangkungan Grup Kegiatan API.

Sakumaha biasa, Apple henteu masihan alesan naon waé pikeun fungsi reureuh. Masalahna tiasa dibasajankeun téknis dugi légal nalika ngeunaan ngabagi média sanaos sateuacan sateuacan ngumumkeun fitur ieu, potensi masalah légal kedahna dibéréskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.