'Gagak', dijual pikeun waktos kawates Mac App Store

gagak biasana dibanderol di 9,99 € sareng ayeuna pikeun waktos anu terbatas tiasa janten milik anjeun pikeun adil 0,99 €. Gagak mangrupikeun gim petualangan aksi anu kritis, anu dikembangkeun ku Panonpoé Tilelep. Kombinasi unik tina éksplorasi, tempur, sareng mékanika midangkeun, Gagak nyandak pamuter dina perjalanan anu pikaresepeun tanah jauh dimana a perang kuno éta berkembang. Pilihan anjeun bakal salamina dirobih dina dunya ieu. Buka sumpah musuh anjeun atanapi nyerang aranjeunna?.

gagak

Ayeuna sayogi sareng grafik resolusi luhur anyar sareng fungsi tina rendering canggihdirancang khusus pikeun buku catetan MacBook Air sareng Apple anyar.

gagak parantos didamel ku Sunside sareng pamekar kalayan platform pangwangunan Sinar, Gagak nawaran épék visual anu endah sareng perendam di dunya 3D lengkep.

  • Épék grafis anyar anu éndah dirancang pikeun sadaya laptop Apple.
  • Soundtrack eksklusif pikeun Mac.
  • Game Unggul dina Minggu sareng Game iPad Pangsaéna di 6 Nagara.
  • Dukungan pinuh pikeun OS X 10.8 sareng Game Center.
  • Galur carita immersive.
  • Grafik 3D anu endah.
  • Ngempur Visceral.
  • Skor musik anu hébat.

Syarat Minimal:

  • Meryogikeun 0SX 10.7 atanapi engké
  • Ngadukung sadayana Apple Laptops & iMacs (2009 sareng engké)

Pakakas anu Disarankeun:

  • Maénkeun langkung saé ku beurit

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 19 / 12 / 2012
  • Versión: 1.1.0
  • ukuran: 436 MB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: Sunside, Inc.
  • kasaluyuan: OS X 10.7 atanapi engké, 64-bit prosésor.

ngalesotkeun Gagak lempeng tina Mac App Store tina tautan ieu anu kami nempatkeun di handap:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.