Gambar mimiti AirPods Pro 2 disaring

AirPods Pro 2

Henteu umum pisan pikeun gambar alat Apple énggal dileupaskeun dina sababaraha bulan, sigana sateuacan akhir taun, bocor. urang nujul generasi kadua AirPods Pro.

Gosip ieu tiasa dicandak nganggo pinset, tapi upami urang ngémutan yén éta asalna tina situs wéb anu terkenal khusus dina alat audio, anu parantos ngamajukeun gambar anu munggaran dina jaman ayeuna. AirPods 3 saméméh release na, urang teu boga alesan pikeun ragu veracity na. Anjeunna pantes sadaya kapercayaan urang.

Sigana. Nyaéta pikeun usum gugur ieu, bareng sareng jajaran iPhones anyar taun ieu, Apple ngaluncurkeun generasi kadua AirPods Pro. 52audio.com, Anjeunna geus diterbitkeun Gambar munggaran tina headphone ieu, sareng kotak ngecas anu saluyu.

Situs wéb anu dina jamanna ogé diantisipasi kumaha anu ayeuna AirPods 3sababaraha minggu saméméh release na. Janten prinsipna urang kedah "percanten" yén waktos ieu bocorna ogé leres.

AirPods Pro 2

Panasaran liang anu tiasa ditingali dina kotak ngecas. bakal aranjeunna keur mikropon jeung spiker a?

Ningali gambar headphone, prinsipna aranjeunna henteu bénten sacara éstétis sareng AirPods Pro ayeuna. Aranjeunna praktis idéntik. Janten sadaya warta bakal aya di jero. Sigana nu anyar AirPods Pro 2 Éta bakal kalebet sénsor denyut jantung, ku kituna anjeun tiasa ngawas denyut jantung anjeun nalika anjeun ngagemna, sapertos Apple Watch.

Kasus ngecas anyar

Di sisi anu sanés, dina kasus ngecas, bédana tiasa katingali ku mata taranjang. urang tingali yén konektor ngecas geus dipikawanoh USB-C. Sarta kami ogé bisa ningali sababaraha liang nu ngingetkeun urang loba jalma nu iPhones biasana mawa. Janten teu anéh upami liang ieu mangrupikeun kaluaran sora spiker internal anu kalebet kasus éta. Sareng henteu ngadangukeun musik, jauh tina éta, tapi ngadangukeun sababaraha jinis peringatan atanapi alarem upami aya leungitna. Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.