Ganti ngaran sababaraha file dina Mac anjeun dina waktos anu sami

diajar kumaha ngaganti nami sababaraha file sakaligus dina Mac anjeun

Ti jaman ka jaman sok alus pikeun ngabersihkeun Macs urang, sapertos urang meresihan laci urang. Dina prosés ieu kami sadar yén kami ngagaduhan sababaraha file narasumber anu anjeun henteu terang naon éta. Anjeun siap ngarobih nami na aya seueur pisan anu tungtungna anjeun ngantunkeun tugas sakumaha teu mungkin.

Kadang file ieu tiasa disebat sami, tapi gentos hiji-hiji ngajantenkeun anjeun masihan tugas. Tong hariwang, aya solusina. Kami ngajarkeun anjeun kumaha ngaganti nami sadaya file dina hiji waktos.

Kumpulan Ngolah File Anjeun - Gancang Ganti Ngaran

Tutorial ieu cukup saderhana tapi éta henteu hartosna éta henteu épéktip pisan. Tiasa ngaganti nami sababaraha file dina Macs kami sakaligus Éta tiasa ngahémat seueur padamelan sareng anu paling penting ngabantosan anjeun pikeun langkung teratur.

Bayangkeun gaduh 100 file anu sami (foto, faktur ti perusahaan kanggo sasih anu sami ...) sareng kedah ngarobih nami hiji-hiji. Henteu giat. Pangsaéna pikeun ngaganti nami anjeun dina waktos anu sami.

Upami anjeun parantos mendakan file anu anjeun badé ganti nami, anjeun ngan ukur kedah milih sadayana sakaligus.

Kalayan tombol shift dipencét pilih file-file éta. Ayeuna angkat ka ikon konfigurasi anu aya di luhur Panimu. Di dinya anjeun bakal ningali pilihan kanggo milih ngaganti nami elemen anu dipilih. Anjeun ayeuna tiasa milih format dimana nami éta bakal diadegkeun, tapi langkung ti éta anjeun tiasa milih kumaha cara nomerna padeukeut.

Salah sahiji fungsi anu pangsaéna nyaéta tiasa nambihan téks pengenal kadua kana file-file éta. Misalna urang tiasa namina file "Liburan Italia. Roma "kanggo gambar-gambar di Roma sareng anu sanésna sareng sadayana. Urang tiasa milih naha téks kadua angkat ka awal atanapi tungtung nami sanés anu kapilih sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.