Gosip anyar ngeunaan alat sareng layar 27 inci pikeun WWDC 2022

Jieun iMac

Hayu urang ngobrol ngeunaan rumor ngeunaan rumor. Sareng sanaos sababaraha média sareng analis ngajamin yén perusahaan Cupertino henteu ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun layar énggal taun ieu, nyaéta, aranjeunna ngantunkeun iMac tina pilihan peluncuran, anu sanés sapertos kitu. Ross Young, ayeuna muncul peringatan ngeunaan alat anu mungkin sareng layar 27 inci sareng téknologi LED mini.

Jelas, upami urang nyarios ngeunaan layar 27 inci, peluncuran iMac bakal émut pikeun urang sadayana, iMac anu kedah urang tingali atanapi anu masih tiasa urang tingali salami taun sareng éta. seueur sateuacanna nyarios yén Apple ngaleungitkeun éta tina katalog produkna.

iMac 27 inci tiasa mahal pisan, sanés?

Sareng kuring parantos ningali iMac 24 inci sareng pangurangan harga alat Apple berkat integrasi prosesor Apple Silicon, urang tiasa nganggap yén iMac 27 inci ieu tiasa langsung aya hubunganana sareng tim Pro. Ieu bakal hartosna kanaékan harga signifikan dina produk, tapi teu jelas naha ieu bakal kajadian atawa henteu.

Kamari Ross Young, ngarilis pesen ieu dina akun Twitter resmi na, ninggalkeun panto muka pikeun produk anyar pikeun bulan Juni. Ieu henteu nyarios naha éta bakal janten iMac atanapi henteu, anu dituduhkeun nyaéta yén éta bakal ku layar LED mini, hal anu henteu kaget teuing. Hayu urang ngarepkeun yén ieu mangrupikeun iMac sareng perusahaan Cupertino henteu ngaluarkeun komputer layar ageung pikeun sadaya pangguna sapertos komputer 24 inci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Antonio cenahna

    Hal ieu kacida hanjelu nu nembak buta nu apal terus masihan dina model Mac -na pikeun professional, eta teh scam pangbadagna kungsi katempo dina mac pro jaman Bapak Jobs, anjeunna bakal ngahurungkeun leuwih dina kuburan na lamun manéhna nempo deui kumaha aranjeunna guiding. brand éta dina momen na kami professional, desain, audio jeung multimédia komérsial utama brand Anjeun. Upami urang mayar hal anu unik, urang écés ogé peryogi éta praktis sareng sapotong alat anu teu tiasa diénggalan, anjeun peryogi kabel adaptor anu henteu terbatas sareng ka luhur sadayana, éta henteu nyumponan sarat minimum anu professional peryogi, boh dina RAM atawa dina hard disk, nu naon minimum, naon gunana éta maranéhna nyebutkeun aranjeunna boga prosesor pangalusna, sarta sistem operasi teu meunang mangpaat pangseueurna ti eta, atawa biaya teu pakait jeung hasilna. , gentlemen, ieu lain iphone, atawa ipad, atawa komputer pikeun pamaké luar guild nu. Naha apel bakal terus siga kieu? Saatos ampir 24 taun sareng merek ieu, kuring heran naha éta leres-leres mésér monitor dina harga PC pangsaéna anu anjeun tiasa mésér, sadayana kalebet. Anu langkung parah, IMAC ti 3 taun ka pengker, anu seuseueurna hargana langkung ti € 6.000, bahkan henteu aya deui ... naha aranjeunna henteu tiasa ngahijikeun deui sareng prosesor énggal? Hayu urang tingali iraha aranjeunna hudang… merek ieu, salian ti janten pikeun masarakat umum anu aranjeunna hoyong ngarahkeunana, ogé pikeun profésional, tuan-tuan Apple….