Gosip anyar ngeunaan Mac Pro sareng Mac mini anyar pikeun taun 2022 ieu

Se Mac Pro anu langkung alit pikeun 2022

Gosip anyar anu ngamajukeun alat anu bakal urang tingali dina taun 2022 ieu, nunjukkeun yén urang ogé tiasa ningali dua komputer Apple énggal sareng prosesor Apple Silicon énggal. Urang ngobrol ngeunaan ayana Mac Pro anu langkung alit sareng mini Mac énggal ogé. Dua novelties ekspektasi nu pamaké ieu pilari maju ka tingali di pasar, saprak ampir sakabéh rentang Mac geus diropéa, iwal model ieu sarta jujur, aranjeunna teuing penting dina katalog ka maranéh ngalalaworakeun kana apdet maranéhanana.

Masih nyerna warta ngeunaan rumor anyar teh AirPods Pro IIUrang ngobrol ngeunaan gosip anyar nu nunjukkeun yén urang bisa ningali dua model Mac anyar dina pasaran dina 2022. Euweuh leuwih jeung teu kurang ti model Pro anyar jeung model mini. Kaleresan éta ngan ukur mikir ngeunaan modél Pro kalawan téhnologi Apple Silicon Sareng ningali kumaha gancangna MacBook Pro damel sareng chip énggal, aranjeunna kedah janten kaajaiban sareng mesin super.

Kitu ogé pikeun Mac mini, éta komputer serbaguna nu lacks kakuatan leuwih saeutik pikeun jadi sampurna jeung nu ayeuna waktuna mungkin geus datangna sarta ninggalkeun batur salaku memori saukur.

Numutkeun prediksi anu dilakukeun dina blog Mark Gurman's Power On pikeun Bloomberg, Mac Pro sareng Apple Silicon bakal diluncurkeun dina 2022. Gurman ngira-ngira yén modél éta bakal langkung alit tibatan desain Mac Pro anu ayeuna aya. Dina waktos anu sami, diperkirakeun ngandung sababaraha perbaikan kinerja nalika ngagunakeun desain chip Apple sorangan. Versi Mac Pro Apple Silicon dikabarkan ngawengku chip kalawan nepi ka 40 cores dina CPU jeung 128-inti GPU. Saméméhna, Bloomberg nyatakeun yén Mac Pro bakal nganggo CPU 20-inti atanapi 40-inti, ogé pilihan GPU 64-inti sareng 128-inti. Dina basa sejen, éta fine-tuning prediksi leuwih. Ngeunaan ukuran Mac Pro anyar ieu, nunjukkeun yén éta bisa jadi leuwih leutik batan G4 kubus. 

Gurman ogé yakin yén hiji Mac mini anyar dina jalan. Pilihan port dipercaya kalebet kombinasi USB 4 sareng USB-A, Gigabit Ethernet, HDMI, sareng konektor kakuatan sirkular magnét. Pikirkeun varian chip M1 sapertos M1 Pro atanapi M1 Max, atanapi generasi anyar kawas M2 geus disebutkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)