Grafik éksternal pikeun nyambung ka Mac dina Kickstarter


Kami di payuneun proyek ambisius anu diterbitkeun dina halaman wéb crowdfunding terkenal Kickstarter, anu lengkep tiasa ngarobih MacBook seueur pangguna anu gaduh Mac kalayan kauntungan anu langkung handap. Éta mangrupikeun kotak éksternal anu ngagaduhan desain anu ati-ati (bahkan logo perusahaan hurung) tapi sanés persis desain anu ngareuwaskeun kami, éta mangrupikeun yén éta tetep di jero.

éta kakuatan Mac kami nganggo kartu vidéo éksternal ti séri Nvidia GeForce GTX 960 atanapi saluhureuna dugi ka séri Nvidia GeForce GTX 980Ti. Sadaya ieu bakal gumantung kana anggaran anu urang gaduh atanapi hoyong nanem modal éta nyaéta modél bull.box nawarkeun konfigurasi anu béda pikeun sadaya pangguna, nambihan pilihan konfigurasi anu tiasa disesuaikan sareng palabuhan konéksi anu béda: port Thunderbolt 2 sareng 3, MiniDisplay Port 1.2 sareng 1.3 atanapi USB Type C énggal.

banténg-kotak-1

Proyék ieu datang ka Kickstarter milarian ngabiayaan teu langkung sareng teu kirang ti 99.000 pon, anu parantos sakedik langkung ti sakitar 136.000 euro. Dina waktos ayeuna aranjeunna parantos ngangkat sakitar 9.000 pon, janten aranjeunna parantos ngagaduhan kirang pikeun ngahontal tujuan dina waktos 30 dinten deui kanggo réngsé. Kanggo ayeuna, anu urang jelaskeun nyaéta modél grafik anu paling henteu kuat nyaéta anu paling dibiayaan ku pangguna sareng ngan ukur aya 4 unit tina modél GTX 399 pon nalika nyerat tulisan.  banténg-kotak-2

Pikeun sagalana jalan sampurna, urang ngan ukur kedah masang driver anu kalebet sareng urang bakal siap ningkatkeun kinerja Mac urang. Kanggo langkung seueur inpormasi atanapi bahkan pikeun kéngingkeun salah sahiji 'kotak' ieu urang tiasa ngalangkungan Website Kickstarter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.