Gucci ngaluncurkeun kasus pikeun AirPods Max anu hargana $ 1.000

Kasus AirPods Max Gucci

Kerah hargana langkung seueur tibatan anjing. Parobihan ieu tiasa diterapkeun sampurna pikeun kasus anu parantos dipasihkeun ku fashion house Gucci ngajaga sareng ngangkut Apple AirPods Max.

Urang ngobrol ngeunaan kasus Ophidia, pasualan anu hargana $ 980, sareng masih kénéh desain anu sami ti sesa produk pikeun ngajagi alat Apple anu ditawarkeun perusahaan sareng diantarana urang mendakan kantong dompét pikeun iPhone 12 Pro Max, kasus pikeun iPhone 12 mini, 2 kasus pikeun AirPods Pro sareng kasus pikeun mawa headphone Beats.

Kasus AirPods Max Gucci

Kasus dijejeran di luar nganggo lawon beige sareng ebony GG Supreme, kalayan a motong kulit coklat jeung hardware nada emas.

Pikeun nutup pasualan aya pita sareng campuran kanvas sareng kulit anu sami, ogé bolong héjo sareng beureum, sareng insignia G ganda, anu sadayana concealing a panutupanana tombol snap.

Di jero, pikeun ngajagi AirPods Max, kami mendakan a neoprene sareng pinding viscose biru kalawan pola Hodiernum. Tali taktak ogé kalebet, nyayogikeun serelek 60cm anu tiasa disaluyukeun ku pangguna.

Sapertos sesa produk anu diical ku Gucci di pasar, perusahaan nyarankeun pikeun nyimpen wadahna dina kantong atanapi kotak flanel anu disayogikeun nalika henteu dianggo. Kitu ogé, éta ogé nyarankeun ulah nepikeun ka sinar panonpoé langsung, panas, jeung hujan.

panutup anyar ieu sadia ngaliwatan Situs wéb Gucci $980, naon saur ampir dua kali harga AirPods Pro ayeuna. Kerah hargana langkung seueur tibatan anjing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.