Gugatan tindakan kelas ngalawan Apple pikeun grafik MacBook Pro 2011 parantos ngagaduhan jawaban 7 taun ka hareup

MacBook Pro 2011

Dina 2014, tujuh taun ka pengker, kami nyarios ka anjeun yén sababaraha pangguna parantos ngagabung sareng ngajukeun gugatan tindakan kelas ngalawan Apple pikeun kaayaan anu goréng sareng kinerja GPU dina MacBook Pro 2011. Aya gangguan dina GPU anu nyababkeun anu kapangaruhan ku gangguan grafis ti waktos ka jaman dina mesinna. . Sababaraha pangguna ngarobih grafik ku mayar biaya sareng éta anu diklaim sababaraha taun ka pengker. Ayeuna kaadilan parantos diréspon, sahenteuna di Kanada.

Apple sumping pikeun ngarobih sababaraha komputer ieu kana sababaraha anu kapangaruhan, tapi saeutik demi saeutik langkung seueur pangguna anu ngagaduhan masalah anu sami. Kaayaan janten teu sustainable sareng seueur pangguna parantos mayar biaya anu nyababkeun robahan grafik. Kusabab éta émosional aranjeunna mutuskeun ngiringan sareng file gugatan tindakan kelas supados perusahaan mayar biaya.

Ayeuna di Quebec aranjeunna tiasa kéngingkeun artos kanggo diperbaiki saatos klaim. Ampir tujuh taun ka pengker, pengadilan Kanada tungtungna parantos nyatujuan padumukan. Éta bakal ngakibatkeun Apple kedah mayar konsumén anu kapangaruhan. Sakumaha dilaporkeun ku PCMag, perjanjian éta dikonfirmasi minggu ieu ku Mahkamah Agung di propinsi Quebec. Éta nyatakeun yén saha waé anu parantos mésér MacBook Pro 2011 15 sareng 17 inci ku AMD GPU sareng cicing di Quebec tiasa nampi pengembalian dana pikeun perbaikan anu aya hubunganana sareng garansi.

Gugatan hukum nyatakeun yén konsumén dipaksa mayar dugi ka $ 600 kanggo perbaikan. Perjanjian ngahartikeun yén anu gaduh MacBook Pro 2011 mangaruhan aranjeunna tiasa kéngingkeun 175 dolar Kanada (sakitar 120 euro), pikeun masalah anu aranjeunna ngalaman, ditambah artos lengkep pikeun biaya perbaikan sanésna.

Kasapukan tiasa diaksés ngalangkungan halaman wéb ieu que bakal diénggalan dina sababaraha dinten ka payun kalayan langkung rinci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.