Gurman henteu gagal, Mac Studio sareng Studio Display sareng seueur deui. Pangalusna minggu di SoydeMac

Abdi ti mac

Acara Apple anu ditunggu-tunggu Salasa kamari dimimitian dina waktosna sareng ngantunkeun sadaya pangguna kalayan sungutna kabuka saatos ningali kakawasaan Mac Studio, kauntungan tina monitor Display Studio, sareng produk-produk sesa anu dipidangkeun dina acara éta. Minggu ieu ogé dimimitian ku cadangan Jumaah panungtungan, 11 Maret, cadangan nu éta rada cair jeung sigana nu Saham teu ngalaman teuing sanajan komplikasi logistik, bahan jeung halangan lianna. Di momen kami geus teu ditangtayungan nanaon tapi urang bade ningali kasimpulan leutik kalawan anu pangsaéna dina saminggu ti Abdi ti Mac.

Salaku mindeng ngomong dina kasus ieu: "Ka Caesar, naon Caesar urang". Sareng éta Mark Gurman, ngumumkeun sababaraha jam sateuacan sékrési nu anyar Mac Studio jeung Studio Display kadatanganana jadi warta nyebar kawas wildfire ngaliwatan jaringan jeung kateupastian naha éta bakal bener atawa henteu. Sababaraha jam ka tukang urang nempo yén Gurman teu salah.

MacStudio

Urang teruskeun jeung presentasi 8 Maret sarta eta teh kadatangan Mac Studio ieu sareng Tampilan Studio Sadaya pangguna anu ngiringan acara langsung resep pisan. Produk anyar geus datang ka tetep sarta sigana éta Macs terus jadi pinunjul dina taun-taun ayeuna di Apple, hal anu urang resep pisan.

Kakuatan prosesor anu disayogikeun ku Apple Salasa, éta M1 Ultra Éta tanpa ragu salah sahiji titik pikeun tumut kana akun pikeun tim salajengna pausahaan. Dina hal ieu Hasil Geekbench jelas nunjukkeun naon anu aranjeunna sanggup, kakuatan, efisiensi sarta "disaluyukeun" harga.

Apple M1 Ultra

Pikeun rengse kami ninggalkeun anjeun gosip ngeunaan datangna mungkin tina Macs munggaran kalayan téknologi 2nm M4 ti TSMC. Tétéla prosésor ieu bakal siap dina ahir taun ieu, ku kituna urang kudu sabar jeung leuwih sadaya ngarasakeun jalur nu Apple nyokot kami dina komponén penting ieu Macs. Kumaha saéna Apple ngantunkeun Intel dina Mac na ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.