Gurman prédiksi dua kajadian Apple sateuacan akhir taun

Tim Cook

Rahayat Cupertino parantos resep kajadian virtual. Tanpa ngagaduhan tekanan langsung ti Steve Jobs Theatre, aranjeunna parantos ngagaduhan sababaraha keynotes "direkam" sareng anu leres nyaéta katingalina saé pisan. Janten henteu heran yén acara presentasi anu diarepkeun tina iPhones 13 anu sanés sanés anu terakhir taun ieu.

Tandaan Gurman ceuk pikirna kitu. pikir yén ayeuna dina bulan Séptember urang bakal ngagaduhan keynote iPhones tradisional, anu bakal dianggo pikeun nampilkeun alat-alat anu siap dijual, sareng engké, dina bulan Nopémber, urang bakal ngagaduhan anu sanés ku nampilkeun MacBooks Pro. Ieu gé ningali.

Mark Gurman nembé dina blogna ngeunaan Bloomberg naon anu saur Apple bakal dilakukeun ku perkenalan anu bakal datang pikeun produk anyar na. Nyebutkeun bakal aya sababaraha keynotes énggal virtual sateuacan akhir taun.

Anjeunna prédiksi yén taun ayeuna urang bakal ngagaduhan presentasi has tina kisaran énggal iPhone di September, sakumaha anu parantos biasa mangtaun-taun. Taun ka tukang sacara luar biasa ditunda nepi ka Oktober, tapi urang sadayana terang pisan kunaon.

Taun ayeuna intina iPhones tanpa reureuh

Kusabab pandemi Coronavirus anu bahagia, produksi sababaraha model kisaran iPhone 12 ngabutuhkeun ampir sabulan, janten Apple ogé mutuskeun tunda presentasi na dugi Oktober. Kabeneran taun ayeuna aranjeunna henteu ngalaman deui halangan éta, janten Tim Cook diarepkeun nunjukkeun anu anyar. iPhone 13 bulan hareup.

Sareng Gurman mikir yén dina intina September anu sami, Apple bakal nampilkeun alat-alat énggal yén éta parantos siap dijual. Anjeunna yakin yén sajaba ti iPhone, urang bakal ningali séri 7 anyar dina Apple Watch, sareng generasi katilu anyar ti AirPods. Kamungkinan pisan yén dina intina ieu kami ogé bakal ningali anu énggal mini iPad.

Teras, nuju kana bulan Nopémber, anjeunna ngaduga naon anu bakal janten acara terakhir Apple taun ieu. Kieu teh MacBook Pro tina 14 sareng 16 inci anu bakal dipasang dina prosésor M1X énggal sareng bakal gaduh layar mini-LED.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.