Halaman wéb «Apple ID» ngabarukeun tampilan anu masihan tampilan anu langkung modéren

Apple-ID-wéb-0

Biasana pikeun ngatur kaamanan akun kami, alat anu kadaptar kami atanapi ngan saukur ngarobih data pribadi anu kedah kami aksés halaman wéb anu diaktipkeun ku Apple pikeun tujuan ieu halaman wéb manajemén pikeun Apple ID kami sareng anjeun tiasa aksés ngalangkungan tautan ieu.

Dina hal ieu, éta parantos dilaksanakeun angkat wajah lengkep Dina wéb dimana duanana desain antarbeungeut visual sareng bagianna sareng cara ngatur akun kami parantos diénggalan, ayeuna sadayana langkung raos sareng langkung jelas, dibagi kana bagian, anu tiasa urang aksés langkung langsung.

Apple-ID-wéb-1

Salaku tambahan kana ieu, halaman wéb pikeun ngatur ID Apple kami parantos diintegrasikeun salaku bagian atanapi bagian tina halaman wéb utama Apple janten kami henteu kedah ngaksés appleid.apple.com, tapi tina halaman wéb Apple, di handapeun, kami bakal ngagaduhan aksés langsung anu bakal nyandak urang kana halaman wéb manajemén ieu, anu ngajantenkeun langkung raoseun sapertos penyuluhan halaman tibatan halaman wéb anu misah.

Apple-ID-wéb-2

Salah sahiji bagian anu pantes disebatkeun khusus nyaéta desain ulang layar anyar tina verifikasi dua léngkah, anu upami anjeun aktipkeun bakal nunjukkeun kami turun-handap sareng gambar sadaya alat anu parantos diaktipkeun pilihan ieu sareng dimana urang tiasa milih éta pikeun ngatur anu dipikaresep ku kami.

Bagian sanés tina pembaruan anu kuring badé disebatkeun nyaéta bagian alat énggal. Dina bagian ieu, daptar visual sadaya alat anu ayeuna dikaitkeun kana akun ogé ditawarkeun ti mana sadaya inpormasi konci tiasa dikumpulkeun, sapertos modél, vérsi parangkat lunak, nomer sérial, nomer telepon, IMEI ...

Apple-ID-wéb-3

 

Saatos beja panganyarna ngeunaan langkung seueur kaputusan kaputusan desain di Apple, sakumaha urang tiasa tingali ku anyar-anyar ieu bisi ku batré bawaan pikeun iPhone atanapi ngamuat Apple Pencil dina iPad Pro, sigana mah desain ulang wéb ieu parantos suksés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.