Shyamalan's Apple TV + series Servant kéngingkeun usum kadua

Trailer anyar pikeun séri Hamba

Tanggal 28 Nopémber, katalog séri anu sayogi dina Apple Tv + bakal tumuh deui sareng séri anyar: porsi, séri ku M. Night Shyamalan (Rasa Kagenep), anu nyaritakeun hiji kulawarga éta cobian pikeun ngungkulan kajadian anu traumatis Éta parantos mimiti ngaleuleuskeun hubungan.

Sareng dugi ka ayeuna kuring tiasa nyebatkeun yén engké anjeunna nuduh kuring nyebarkeun tukang ngarusak. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan carita ieu, anjeun tiasa ningali trailer anu kuring tinggalkeun di handap. Sanaos kritikus henteu acan ngagaduhan kasempetan pikeun ningali épisode anu munggaran, sigana yén Apple resep sareng Aranjeunna parantos ngabaru pikeun usum kadua.

porsi nyaéta dibintanginya Toby Kebbell (Fajar pikeun Planét Kera, Perang pikeun Planét Kera, Warcraft: Fajar, Apat Hebat...) dina peran Sean, Lauren Ambrose (Genep kaki handapeun taneuh, X-Files, Law and Order, Torchwood…) Dina peran Dorothy sareng Nell macan bébas (Game of Thrones, sepuh teuing kanggo maot ngora…) Dina peran Leanne Grayson.

Tanpa gaduh kasempetan pikeun ningali episode munggaran sareng ningali dimana sérina, sesah terang upami usum kadua leres-leres diperyogikeun. Upami Apple nganggap pantes, éta sigana paling dipikaresep séri tungtung usum mimiti ku cliffhanger pikaresepeun anu maksa urang teraskeun deui séri dina usum kadua.

Sadikin sanés siri Apple anu munggaran anu ngagaduhan usum kadua. Serie The Isuk Tembongkeun diciptakeun tina dua musimpaduli kumaha suksésna mimitina. Kanggo Sadaya umat manusa Éta ogé parantos usum kadua ditutup, séri anu numutkeun ka produser Aranjeunna gaduh kontén pikeun luangkeun sakitar 7 musim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.