Hapus sadayana Mac langkung gampang sareng gancang dina macOS Monterey

macOS Monterey

Versi anyar tina sistem operasi macOS Monterey ayeuna dianalisis sakedik sakedik saatos dipidangkeun dina Senén, 7 Juni, dina kerangka WWDC. Dina hal ieu, sistem operasi Mac nawiskeun pilihan anu langkung saderhana pikeun mupus sadaya eusi sareng setelan dina vérsi ieu.

Pasti pangguna ios sareng iPad terang éta ... Éta mangrupikeun pilihan anu sami anu ngamungkinkeun anjeun mupus alat ieu anu dilaksanakeun dina sistem operasi Mac. pilihan anu nembongan dina Setélan sareng langkung khusus dina setélan ngareset tab tina iPhone kami ogé sayogi dina macOS Monterey.

"Hapus eusi sareng setélan" méré kamampuan Mac pikeun mupus sadaya kontén sareng ngantepkeun komputer nganggo setélan pabrikna. Pilihan ieu sayogi langsung dina Sistem Preferensi. Janten pangguna ngan saukur ku ngaklik dina luhur menu dina Preferensi Sistem sareng ngaklik "Hapus sadaya eusi sareng setélan" tina menu turun-handap bakal tiasa ngabersihkeun komputer.

Ngahapus sadaya kontén sareng setélan tina Preferensi Sistem nawiskeun kamungkinan ngahapus sadaya data pangguna sareng aplikasi anu dipasang dina sistem, éta bahkan ngamungkinkeun anjeun tetep sistem operasi dipasang. Kusabab panyimpenan sok énkripsi dina sistem Mac kalayan prosésor M1 atanapi chip T2, sistem sacara instan sareng aman "mupus" konténna ku nyoplokkeun konci énkripsi.

Téks luhur ieu mangrupikeun anu némbongan langsung dina halaman wéb y Ku cara kieu, sistem operasi Mac kami rada caket kana sésana sistem operasi Apple anu parantos tiasa ngalaksanakeun fungsi ieu kanggo waktos anu lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.