Harga super pikeun headphone kabel Logitech G PRO X nganggo mikropon Blue VO! CE

Wireless Logitech Pro X

Salah sahiji headphone anu pangsaéna pikeun "gamer" anu paling nuntut nyaéta Logitech G PRO X sareng ayeuna éta kalayan diskon anu penting pikeun anu populér Website balanja online Amazon. Headphone ieu ayeuna di harga panghandapna dina sajarah na.

Sakedap kamari urang tiasa cobian headphone ieu di Abdi ti Mac sareng anu leresna urang tiasa mastikeun yén éta leres-leres headphone spektakuler pikeun kualitas sora na, ogé pikeun kualitas pembuatan sareng bahan na.

Logitech G PRO X
Tulisan anu aya hubunganana:
Headphone Logitech G PRO X, sora brutal sareng kualitas sora pikeun gamer

Kami ngartos yén tawaran bakal sapertos sadayana anu ditawarkeun ku situs wéb ieu, pikeun waktos anu kawates, janten upami anjeun salah sahiji anu milari headphone kanggo diputer atanapi langsung kalayan kualitas sora anu luhur, ieu tiasa janten pembelian anu saé pikeun anjeun.

Logitech G PRO X nambihan sora sakuliling 7.1 janten urang tiasa nyarios yén urang nyanghareupan kualitas audio anu brutal. Upami urang difokuskeun kana kaulinan éta kualitas audio anu jelas sareng akurathatur nuhun sabagian kana desain anjeun bolong hibrid ekslusif. Éta ogé nambihan téknologi mikropon Blue VO! CE kalayan saringan mikropon tiasa dilepas kualitas propésional pikeun ngaoptimalkeun sora anjeun sacara real time.

Ieu mangrupikeun tawaran anu penting sareng sapertos anu urang sebutkeun di luhur henteu pernah katingali sateuacanna dina headphone kabel ieu ti Logitech. Anjeun tiasa ngahémat langkung ti 60 euro ayeuna sareng éta harga dawam maranéhanana nyaéta 135 euro sareng dinten ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna kanggo 71,99 euro. Aya ogé versi nirkabel tina modél headphone ieu, tapi dina hal ieu henteu dijual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.