MacBook Air 2022 ogé bakal nambihan desain kiyeu

MacBook Air

Sareng éta sababaraha jam ka pengker kami ngabagi publikasi anu sakuduna MacBook Pro bakal nambihan kiyeu kontroversial, aya deui warta anu urang tingali langsung ogé tina Halaman wéb MacRumors anu aranjeunna nyarioskeun a MacBook Air pikeun 2022 kalayan kiyeu ieu di luhur layar.

Gosip ngeunaan tim taun payun teu tiasa dicampur sareng naon anu urang tingali ayeuna dina acara Apple.. Kusabab kitu, kedah disebatkeun yén taun ieu kami henteu percanten yén bakal aya parobihan desain Mac saluareun paningkatan dina layar anu urang tingali dina MacBook Pro dipasihkeun sababaraha bulan ka pengker sareng M1. Pedalaman ieu bakal ningkat sareng prosesor anu énggal tapi parobihan éstétis luar sareng kiyeu anu mungkin ieu kedah ngantosan dugi ka 2022.

Teu aya pigura dina tampilan MacBook taun payun

Mungkin Apple tiasa ngaleungitkeun pigura dina layar komputer na maksimal pikeun taun payun, tapi kami pikir langkung saé henteu nempatkeun lekukan sapertos dina layar sareng ngadamel desain anu langkung linier model ayeuna. Pigura anu rada ipis tapi anu nempatan layar salayar pikeun seueur pangguna langkung saé tibatan nyésakeun alatna ku langkung saé pigura tapi kalayan kiyeu di luhur pusat pikeun milarian kaméra sareng sénsor anu sanés.

Janten siga kitu saringan Ty98 sami, anu nyarioskeun tentang MacBook Pro ngajelaskeun yén nextMacBook Air‌ generasi salajengna bakal kalebet kiyeu ieu di luhur. Anjeunna ogé nyatakeun yén tim énggal bakal gaduh desain anu langkung buleud sareng profil anu langkung ipis tibatan Mac ayeuna. Layar Air ieu parantos tiasa masang layar mini-LED 13 inci sareng sayogi sababaraha warna. Urang bakal ningali naon anu kajantenan ku rumor ieu tapi mimiti teuing pikeun nyimpulkeun kasimpulan akhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)