Hiji deui bukti yén Google Chrome mangrupikeun anu paling parah pikeun Mac

Google Chrome

Di Abdi ti Mac anjeun moal ningali urang nyarios alus ngeunaan Google Chrome, sanés kusabab pamekar ieu sanés ku Apple atanapi kusabab urang gaduh hobi khusus, tapi kusabab kinerja goréng jeung konsumsi sumberdaya tinggi éta nawiskeun yén komputer naon waé anu dikelola ku macOS. Google sadar kana masalah ieu tapi sigana henteu paduli atanapi henteu terang kumaha ngalereskeunana.

Hiji deui buktina kumaha parah dioptimalkeun Google Chrome pikeun Mac, kami mendakan éta dina masalah operasi sareng kinerja anu ditawarkeunana dina Final Cut Pro X, upami aplikasi éditan pidéo pikeun macOS. Upami Chrome kabuka, Final Cut ngalaman performa na, ngalambatkeun operasina, nabrak aplikasi atanapi bahkan nutup teu disangka-sangka.

Final Cut Pro pikeun Mac

Felipe Baez, sutradara kreatif sareng pangadeg Cre8ive Beast parantos nyebarkeun tweet di mana anjeunna ngajelaskeun yén Chrome mangrupikeun masalah masalah fungsional anu sababaraha pangguna kaserang ku Final Cut Pro X. Numutkeun anjeunna, anjeunna parantos mendakan yén browser na, sakali ngalir, ngagunakeun teras-terasan kerangka VideoToolBox sareng monopolisasi panggunaanna, mangaruhan sareng nyababkeun kacilakaan anu teu disangka-sangka dina aplikasi éditan pidéo Apple.

Felipe nyatakeun yén Mac na ngadaptarkeun 300% panggunaan prosesor nalika Final Cut sareng Google Chroe ngajalankeun, nyababkeun aplikasi Apple kaluar teu disangka-sangka. Sateuacan muka deui aplikasi éta, anjeunna sateuacanna nutup Chrome, sareng diverifikasi éta panggunaan anu dilakukeun dina panyungsi ieu tina VideoToolBox parantos ngaleungit sareng Final Cut damel deui tanpa masalah.

Felipe ogé nyatakeun yén waktos enkoding video ningkat ku 30% upami salami prosés éta, urang gaduh Chrome dibuka di tukang. Tanpa diragukeun, kaayaan Chrome dina Mac hanjakal dimana waé anjeun ningal, tapi pikeun seueur pangguna integrasi anu ditawarkeun ku jasa Google hebat pisan. Upami anjeun henteu tiasa ngaleungitkeun Google, cobi tutup waé iraha anjeun tiasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego Osku Kozilek cenahna

    $ 5000 pcs henteu tiasa nganggo browser JHA

  2.   Victor Valerio Trejo cenahna

    Bisi kuring resep langkung saé tibatan Safari.
    Karunya pisan komputer anu mahal sapertos kitu henteu tiasa ngendalikeunana kalayan leres. Jelas yén pikeun panggunaan profesional Windows anu pangsaéna sareng Mac kanggo panggunaan jalma biasa.

  3.   Albert aranda cenahna

    Pikeun Chrome upami éta ngagaduhan Safari

  4.   Yesus Lara cenahna

    Naon anu aranjeunna carioskeun dina tulisan ieu mangrupikeun jalma anu henteu maca kalayan saé atanapi ningali resensi aplikasi anu aranjeunna anggo. Lalaki ieu Felipe teu mendakan nanaon. Browser Google Chrome, duanana dina Mac atanapi Windows, nganggo akselerasi grafis. Upami anjeun badé ngédit nganggo Final Cut Pro X sareng nganggo Chrome, anu leres nyaéta anjeun nganonaktipkeun akselerasi grafis dina pilihan konfigurasi peramban. Seolah-olah anjeun badé ngédit dina Final Cut Pro X, sareng anjeun ngagaduhan aplikasi éditan anu sanés dina waktos anu sami sapertos Premiere atanapi After Effects. Kuring nganggo Chrome kalayan percepatan grafis dinonaktifkeun sareng naon anu nembé dipanggihan ku Felipe "henteu kajantenan kuring."

    1.    Lorena cenahna

      Masalahna dina kasus kuring Yesus, nyaéta henteu masihan kuring pilihan pikeun muka konfigurasi na, pas kuring muka Google Chrome éta beku sadayana MacBook kuring sareng kuring tiasa ngantosan satengah jam sareng éta henteu beku ...

  5.   Andrés cenahna

    Chrome mangrupikeun anu pangsaéna pikeun pamekaran wéb, éta ngamungkinkeun kami nganggo standar anu hadé sareng ngaleungitkeun beban anu urang gaduh sareng Internet Explorer dina Windows, dina MacOS kuring henteu kantos ngalaman masalah nalika ngagunakeun éta babarengan sareng program anu sanés.

  6.   tanda cenahna

    Kabeneran, kuring pikir éta hiji-hijina hal anu kajantenan anjeunna ... browsing di Chrome sareng mac dina halaman wéb koran olahraga atanapi portal kalayan iklan google adsense atanapi seueur pidéo nyaéta naraka ...

  7.   Lorena cenahna

    Sadar kana masalah anu dihasilkeun ku Google Chrome, pikeun kuring penting pisan ngagunakeun éta pikeun padamelan kuring, anu diperyogikeun ku bos kuring pikeun sadaya integrasi jasa sakumaha anu anjeun nunjukkeun; Tapi kuring ngalaman masalah serius ti saprak Google mimiti ngabekukeun sakabéh MacBook kuring ti hiji momen ka anu sanés, nganggo sadaya sumber daya kuring, kuring dipaksa mareuman éta kusabab teu aya jalan anu sanés. Kuring nyabut aplikasi sareng ngaunduh deui, masalah diteruskeun sareng hal anu paling pikareueuseun sareng MacBook kuring macet sareng teu aya jalan pikeun éta ngalih ti blok pikeun ngamimitian. Kuring nyandak anjeunna pisan sieun yén kuring henteu deui wani masang deui tapi bos kuring neken kuring kusabab kuring henteu aya dina grup kerja anu anjeunna anggo sareng Google. Naha anjeun pikir anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah éta? Abdi sukur salamina ... ❤️