Poho ngeunaan masang Linux atanapi versi Windows anu langkung lami dina MacBook Air sareng Mac mini anu énggal

Sapertos sésana komputer Apple anu nambihan chip T2 énggal di jero, kamungkinan masang versi Linux atanapi versi anu langkung lami tibatan Windows 10 nganggo BootCamp di aranjeunna janten tugas teu mungkin.

Seueur anu bakal mikir yén masang Windows dina Mac mangrupikeun "dosa" tapi éta kamungkinan anu dibuka nalika komputer Apple mimiti nganggo prosesor Intel. Ayeuna sareng penggabungan chip T2 sareng Boot Aman na, teu mungkin pikeun masang naon waé anu henteu disahkeun sareng ditandatanganan ku Apple.

Pikeun masang Windows anjeun kedah mareuman kaamanan sistem

Ieu mangrupikeun hal anu parantos kami bicarakan sateuacanna dina Kuring ti Mac, tapi kami ngulang yén hiji-hijina cara pikeun masang Windows dina Mac anyar ieu sareng T2 nyaéta kalayan versi Windows 10, sareng nganonaktifkeun kaamanan sistem sahingga disk tiasa baca sertipikat Microsoft Windows anu ditugaskeun pikeun éta. Dina hal ieu, éta bakal ngabantosan Windows ngamimitian, tapi Dina hal hoyong nganggo Linux, hal-hal henteu katingali saé pisan sareng anjeun henteu tiasa.

Kaamanan chip T2 pikaresepeun pikeun pangguna tapi ngajantenkeun maca disk mangrupikeun tugas anu mustahil pikeun sistem anu sanés, anu masihan jalan pikeun henteu kéngingkeun sistem anu sanés dipasang dina MacBook Air atanapi Mac mini urang. Ieu ogé kajantenan dina iMac Pro anu sanés énggal diluncurkeun ku Apple, anu ogé dipasang chip T2 ieu di jero.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rarancang Wéb Madrid cenahna

    Kuring saéstuna dipasang Centos 7 dina MacBook Pro énggal sareng jalanna jauh sareng kumaha gancangna. Kuring parantos masang perangkat lunak pikeun program sareng kami badé teu mungkin, kaleresan aya gunana sareng kuring langkung resep ngagaduhan Centos 7 atanapi Debian 9 dina mac sateuacan OS, ogé kuring mésér éta khusus pikeun halaman program sareng aplikasi wéb anu katingali dina https://desarrollowebmadrid.com/