HomePod mini bakal datang ka langkung seueur nagara pas

 

imah pod mini Sigana nu Apple teu dialungkeun dina anduk di pasar pikeun speaker pinter. Anu nganggap yén saatos HomePod asli dileungitkeun, Apple nyerah gaduh spiker sareng Siri, salah pisan. Buktina nyaéta yén ayeuna imah pod mini, bakal geura-giru ngahontal leuwih nagara.

Masalah sareng HomePod mini nyaéta antarbeungeut pangguna. Kalayan henteu aya layar atanapi keyboard, anjeun ngan ukur tiasa anggo ku sora anjeun. Sareng pikeun ngahontal langkung seueur nagara, anjeun écés kedah "nyarios" sareng "ngarti" langkung seueur basa. Moal lami deui HomePod mini, bakal "Swedia."

Éta parantos kajantenan ka urang sadayana langkung ti sakali, nalika anjeun hoyong masihan pesenan ka HomePod anjeun, sareng parantos ngalaksanakeun hal Swedia, ngalangkungan pamundut anjeun. Nya sigana yén teu lami HomePod mini bakal janten Swedia nyata, sareng bakal mimiti dipasarkan Suecia, diomongkeun dina Swedia, tangtu.

Laporan diterbitkeun dina Teknivecka ngécéskeun yén Apple nguji HomePod mini di Swedia. Sababaraha pangguna Swedia mangrupikeun panguji béta tés Spéker pinter Apple dina basa asli na, sateuacan diluncurkeun di nagara Éropa. Video anu kami tunjukkeun di handap ngabuktikeun éta.

Said artikel ensures yén dina sababaraha bulan sistem pangakuan sora Swedia HomePod mini tiasa di ambang. Aranjeunna parantos nguji dalapan minggu di Swédia, sareng masih aya waktos kanggo ngabéréskeun debugging sistem, sareng pikeun Siri ngartos basa Swedia kalayan gampang.

Dina apdet parangkat lunak mini HomePod panganyarna, salian nambihkeun dukungan pikeun Apple Music Voice Plan, basa Walanda sareng Rusia ogé ditambah pikeun Siri dina HomePod, nunjukkeun yén mini HomePod badé sumping sahenteuna sahenteuna. Rusia, Walanda y Suecia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)