BMW i4 listrik pinuh anu bakal 100% cocog sareng Apple Watch

BMW i4 cocog sareng Apple Watch

Kedah satuju sareng BMW nalika anjeunna nyarios yén anjeunna henteu paduli pisan yén Apple Car listrik diluncurkeun dina pasaran. Perusahaan Jérman terang yén peryogi seueur pangalaman dina bidang ieu, sahingga parantos nyiapkeun peluncuran naon anu bakal janten kendaraan listrik anyar. Hal anu saé ngeunaan BMW nyaéta terus mikirkeun pangguna sareng khususna ka Apple. Éta sababna mobil bakal ngagaduhan App anu lengkep pikeun Apple Watch.

BMW ngantosan pikeun ngaluncurkeun naon anu bakal janten kendaraan listrik anyar na. I4 bakal sumping tina panerapan aplikasi pikeun Apple Watch anu diarepkeun bakal lengkep sareng nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan mobil. Supados henteu ngantepkeun nanaon dina pipa, perusahaan Jérman ngan ukur ngaluncurkeun survey di antara pangguna anjeun anu mana éta naroskeun naon anu aranjeunna hoyong ningali atanapi aya dina aplikasi éta.

Sedan listrik ngagaduhan kisaran 480 kilométer sareng anjeun kedah terang ti anu bakal datang sareng anu gaduh alat Apple, naon kabutuhan anu dimiboga ku aranjeunna kapayunna ngeunaan pamahaman na sareng Apple Watch. Kieu kumaha BMW ngajelaskeun survey:

"Tanggapan anjeun penting pisan pikeun kami sabab éta ngabantuan kami mendesain aplikasi My BMW Apple Watch numutkeun anjeun kabutuhan pribadi sareng karesepna. "

Aplikasi anyar pikeun Apple Watch ieu bakal tiasa nyayogikeun inpormasi kandaraan, ngonci atanapi muka konci panto, ngendalikeun cuaca, ningali kaméra, jst, tapi anjeun kedah terang naha anjeun dina jalur anu leres atanapi kedah nambihan sababaraha fungsionalitas atanapi ngahapus sababaraha. Anjeun teu pernah terang karesep pangguna. Nyatana, survey naroskeun naha aranjeunna gaduh kandaraan listrik, hibrida atanapi pembakaran, tah Dipikir yén App anyar ieu tiasa cocog sareng model perusahaan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.