iCloud moal nyinkronkeun tab Safari dina Mac kuring

Apple nambihan pilihan 2TB ka iCloud pikeun € 19,99 per bulan

Sanaos kanggo seueur sinkronisasi tina iCloud Éta sékundér, pikeun urang anu ngagaduhan sababaraha alat Apple, kanyataan yén awan iCloud tiasa dianggo sampurna mangrupikeun kabutuhan anu ningkat sareng éta, contona dina kasus kuring, kuring sacara acak nganggo iPad, iPhone sareng Mac na kusabab kitu kuring peryogi Parobihan anu kuring lakukeun dina salah sahiji alat pikeun langsung aya dina alat kuring anu sanés.

Salah sahiji hal anu kuring kedah sinkronkeun sepanjang waktos nyaéta tab anu kuring jieun dina kadua alat. Kalayan anjeun parantos terang, salami sababaraha waktos tab ieu parantos disingkronkeun ku anu sanés ngalangkungan awan iCloud. Nanging, aya waktos nalika sinkronisasi lirén sareng anjeun kedah maksa resinkronisasi. 

Émut yén upami anjeun ningali yén tab Safari dina Mac sareng ios anjeun sanés nyinkronkeun kalayan nyugemakeun, éta tiasa janten indikasi yén anjeun kedah maksa resépronisasi data Safari. Pikeun tiasa ngalakukeun ieu anjeun kedah ngatur dina panel iCloud di Preferensi Sistem> iCloud> Safari.

Dina jandéla iCloud anjeun bakal tiasa ningali sadaya sistem item anu nyingkronkeun sareng awan. Diantarana nyaéta barang Safari anu kedah dipilih warna biru. Supaya sistem ngalakukeun resync data Safari sareng iCloud anjeun kedah milih barang, antosan sababaraha menit upami dinonaktipkeun sareng pilih deui. 

Dina waktos éta anjeun bakal ningali kumaha tab Safari dina Mac sareng Safari anjeun pikeun iOs bakal ngamutahirkeun sareng nunjukkeun inpormasi anu sami dina kadua platform.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.