iBooks sareng PDF ka iCloud. Rusiah ios 9.3

apel parantos ngalaksanakeun fungsi anu penting pisan dina pembaruan anu anyar, tapi fungsi ieu rahasia, henteu aya anu ngumumkeun atanapi nyarios, naha?

«Hiji Hal Anu Langkung» anu urang leungit

Kamari teh ios 9.3 update, dimana urang mendakan modeu Night Shift, kecap konci Catetan sareng setélan pikeun mesenkeun ka anu kami pikahoyong, ningkatna batré sareng kinerja, jst. Tapi salah sahiji hal munggaran anu kuring mendakan henteu acan dingaranan, atanapi ogé henteu diurus di betas, atanapi sahenteuna henteu aya anu merhatoskeun, nyaéta: iCloud pikeun iBook.

Naon anu diidinan iCloud pikeun iBook? Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun anu TEU tiasa sateuacanna, sanaos aya anu mikir kitu, sareng nyimpen sadayana dokumén PDF kami, epub, iBooks jsb dina iCloud, langsung, siga. Nyatana urang tiasa ngagaduhan aranjeunna iCloud Drive. Ieu mangrupikeun hal anu saé pisan anu kedahna sumping langkung gancang, sareng dina sababaraha kaayaan kuring hoyong mulangkeun iPhone atanapi iPad kuring sareng kuring kaleungitan sadaya buku sareng PDF anu kuring simpen, sareng éta mangrupikeun gangguan.

gambaran

Sateuacan aranjeunna disimpen di iCloud pameseran, sapertos aplikasi atanapi musik, nyaéta toko digital terang yén anjeun parantos ngagaleuh sareng nawiskeun pilihan kanggo ngaunduh deui, tapi anjeun henteu tiasa nyimpen file sareng buku anu diunduh ti toko sanés atanapi halaman wéb anu sanés. PDF naon waé anu anjeun bakal leungit upami henteu disimpen dina Mac.

apel milari cara pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun palayananana. Duanana Apple Music anu kaluar na iCloud, anu nawiskeun anjeun 5Gb gudang gratis sareng ngan ukur € 1 langkung masihan anjeun 50Gb, pilihan anu kuring moal ragu-ragu ngiring pas gratis gratis, kanggo ayeuna kuring tiasa méréskeunana ogé. Pikeun naekeun jasa gudangna aranjeunna ngaluncurkeun iCloud Drive sareng aranjeunna ngamajukeun panggunaan alat ieu pikeun aplikasi pihak katilu, sapertos Pixelmator

Antara sababaraha hal sareng anu sanés, sareng ayeuna kalayan dilaksanakeun iBooks, aranjeunna bakal ngeusian 5Gb gratis kami langsung, sanaos, sapertos kuring, aranjeunna henteu ngagaduhan poto dina méga, maka aranjeunna bakal maksa kami nyéwa rencana pamayaran, anu sanaos murah pisan, tapi ku seueur pangguna aranjeunna tiasa ngadamel perjanjian anu saé pisan.

Dipungkas ku nyarios yén kuring henteu ngartos naha aranjeunna henteu namina iCloud keur iBooks dina presentasi. Sigana mah éta fungsi anu saé sareng mangpaat anu kuring ajak anjeun pikeun mendakan sareng nyobian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sil cenahna

    Hai, kuring ngalaksanakeun pembaruan ieu anu anjeun koméntar kana Ipad 2 kuring sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngaksés salah sahiji file pdf sareng buku anu kuring simpen di Ibooks, panginten éta kabodoan kuring ngeunaan panggunaan awan atanapi Ibooks, tapi kuring hoyong pikeun terang upami aya cara pikeun ngaksés file abdi ti Ibooks deui, kumargi kuring terang yén éta henteu acan leungit sabab neraskeun setélan dina panyimpenan.
    Hatur nuhun sateuacana upami anjeun tiasa ngajawab patarosan kuring.

    1.    Adriana cenahna

      Hai Sil, kuring hoyong terang yén aranjeunna ngaréspon kuring, hal anu sami kajadian ka kuring. Abdi henteu tiasa ngaksés file abdi dina ibooks.

  2.   klaribel cenahna

    Halo, hal anu sami kajadian ka kuring, kuring parantos ngapdet sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngaksés seueur file abdi, kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa ngaksésna deui, kuring terang kuring henteu kaleungitan sabab ningali éta dina panyimpenan ibook, tapi kuring peryogi aranjeunna sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring gaduh langkung ti 200 buku dina pdf.

    Punten upami aya anu tiasa nulungan kuring, kumaha kuring ngaktipkeunana?

  3.   Juana jordan cenahna

    Hal anu sami pisan kajadian kuring; buku anu ngaleungit aya dina iCloud. Kuring henteu ningali aranjeunna dina iPad kuring tapi kuring ningali éta tina komputer kuring liwat Windows 10

  4.   Begoña cenahna

    Éta ogé parantos kajantenan sareng kuring henteu tiasa lebet kana file iBook abdi

  5.   Alejandra Franco cenahna

    Kuring kaleungitan henteu ngan ukur buku tapi ogé dokumén anu penting sareng kuring henteu terang naon anu kedah dipilampah pikeun ngasilkeun deui, kuring hariwang, aya anu ngabantosan kuring

  6.   Joaquín cenahna

    Seueur file PDF ogé parantos ngaleungit pikeun kuring. Abdi henteu ngartos operasi ieu. Payil anu leungit henteu aya dina iCloud.

    Kuring parantos konsultasi halaman sareng kuring ningali yén masalah ieu sanés énggal. Nanging, kuring henteu acan tiasa mendakan inpormasi ngeunaan solusina, sanaos aya.

    Kuring miharep anjeun masihan kuring sababaraha waleran

  7.   Fernando cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami sareng kedah ngala file deui tina iBooks ayeuna.
    Naha aya anu nyungkeun anu gaduh solusina ???