Idin ngalereskeun ngaleungit dina OS X 10.11 El Capitan

tukang-kaptén-tukang

Sigana éta ngalereskeun idin disk ku cara manual Poé-poé na tiasa diitung, sahenteuna éta anu tiasa dibaca dina catetan versi béta anyar pikeun pamekar OS X El Capitan anu dikaluarkeun ku Apple. Ieu, anu mimitina tiasa dilakukeun iraha pangguna hoyong ngalereskeun atanapi ngarengsekeun kamungkinan kagagalan sareng kasalahan tina disk atanapi bahkan nyingkahanana sateuacanna.

Nya, pilihan ieu ngaleungit dina béta anyar upami urang tingali dina Disk Utility di OS X 10.11 El Capitan sareng sigana moal balik deui. Tétéla dina unggal update anyar sistem operasi OS X El Capitan, urang bakal ngagaduhan perbaikan idin sacara otomatis atanapi sahenteuna éta anu tiasa dibaca dina catetan.

KAGUNAAN-OF-disk

Aranjeunna ngajelaskeun yén henteu perlu pikeun ngalaksanakeun tugas ieu kusabab ijin dina file sistem sacara otomatis dijaga, tapi ieu henteu hartosna yén ijin ieu tiasa diaksés sareng diropea ti Terminal, sanaos bakal janten hal anu langkung hésé dilakukeun tibatan kumaha ngalakukeun éta. urang kagungan atanapi rada ayeuna urang gaduh OS X Yosemite.

Kami anggap yén ukuran ieu leres-leres dilakukeun pikeun OS X énggal kusabab pilihan pikeun ngalereskeun idin mangrupikeun hal anu ti saprak kuring ti Mac, kami salawasna dipepelingan. Sacara pribadi, kuring tiasa nyebatkeun yén perbaikan otomatis tina idin ieu ngan ukur nalika sistem diénggalan henteu ngayakinkeun kuring sanaos kanyamanan anu dimungkinkeun pikeun pangguna, sadayana bakal diadaptasi sareng tingali naha henteu leres-leres diperyogikeun ngagunakeun alat perbaikan dina acara-acara khusus idin, waktos bakal ngawartosan kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo Maldonado Lopez cenahna

    Naha éta hartosna yén hackintosh parantos réngsé?

  2.   Mario A. Suarez cenahna

    Malah dina mac, terminalna bahkan langkung janten prioritasna