Ieu anu kedah anjeun lakukeun nalika ngamutahirkeun Mac anjeun ka OS X 10.11.1

osx-el-capitan

Sigana mah badarat versi anyar OS X El Capitan, khususna vérsi OS X 10.11.1, Éta henteu tiasa ditampi sacara lengkep sareng parantos aya sababaraha benang, ieu salah sahiji y ieu anu sanés dina forum Apple, dimana ratusan pangguna ngangluh yén komputerna aranjeunna ngagantung nalika pamasangan pembaruan ieu. 

Pikeun ngajelaskeun sakedik langkung saé naon masalahna diwangun, urang tiasa nyarios yén nalika pamasangan pembaruan komputer nunjukkeun palang kamajuan yén nalika ngahontal 75% éta tetep beku sareng komputer henteu nunjukkeun tanda-tanda kahirupan. Dina kaayaan ieu sababaraha pangguna maksakeun mareuman komputer nganggo tombol kakuatan.

Leres enya, tina naon anu urang tiasa ngaverifikasi nalika masang pembaruan ieu urang kedah diémutan yén éta henteu kalakuanana sapertos pembaruan sateuacanna anu prosés pamasanganna rada gancang sareng palang kamajuan henteu kalakuanana teu normal atanapi anéh.

Dina hal ieu, saatos ngamimitian pembaruan sistem, éta nginpokeun ka kami yén total waktos anu bakal diinvestasikeun sakitar 30 menit. Sajauh ieu sadayana leres. 15 menit kahiji langkung gancang tibatan jam anu saéna nyatakeun sareng dina waktos éta, nalika komputer kedah dihirupkeun deui gancang pikeun neraskeun sareng bagian kadua pamasangan nyaéta dimana alat-alatna asup kana kaayaan beku anu ngajantenkeun rambut para pangguna nangtung dina tungtung. 

Ampir tujuh menit dina iMac 21,5 inci sareng HDD sareng sakitar tilu menit dina MacBook Air 11 inci ku SSD komputer henteu nunjukkeun tanda-tanda kahirupan, éta diblokir pisan atanapi kitu sigana kusabab saatos waktos éta sistem kambuh deui sareng ngarengsekeun pamasangan.

Éta sababna naon anu urang nyarankeun ka anjeun ulah buru-buru nalika masang sareng ngantep alatna ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun. Sigana mah dina pembaruan ieu detail visual ngeunaan interface instalasi aranjeunna henteu leres disinkronkeun sareng naon anu leres-leres dilakukeun ku tim. 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Éta henteu kajantenan ka kuring, sabalikna, kuring reuwas! Kuring gaduh Macbook Air ti taun 2010, anu teu cocog sareng Continuity, dina tiori, sabab saatos ngapdet kuring diidinan ngirim sareng nampi pesen téks, ogé nelepon sareng nampi telepon dina Macboo Air kuring, aya anu terang upami Apple masihan dukungan fitur-fitur na !?

  2.   Aranjeunna nambihan cenahna

    Anjeun parantos kantos tiasa ngalakukeun éta ti saprak ... Mavericks? Sanaos ti taun 2010, anjeun kedah ngonpigurasikeunana ogé, ayeuna di ios 9 anjeun ngagaduhan pilihan khusus kanggo éta.

    Ngeunaan pembaruan, kuring parantos ngomean tanpa masalah.

  3.   Globetrotter65 cenahna

    Teu aya masalah kecuali reureuh; Aya ogé pesen pamungkas dina bentuk bewara upami kuring hoyong sistem pikeun sacara otomatis diperbarui. Anu antukna bakal katingali upami anjeun ngalakukeun éta di tukang atanapi masang apdet sapertos anu kajantenan dina windows, nalika mareuman komputer.

  4.   Zz cenahna

    Halo ka abdi, parantos langkung ti 12 jam sareng bar na masih dina 75, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  5.   Juan cenahna

    Teu aya jalan pikeun ngarengsekeun pembaruan, dibutuhkeun langkung ti sajam teu nanaon. Aya saran salian ti kasabaran?

  6.   John cenahna

    maka kuring TEU AKAL! upami aya deui koméntar sapertos 3 anu terakhir sareng teu aya anu diperbarui langkung ti 7 jam !!!! pucha didinya euy.

    1.    Juan cenahna

      Kuring mastikeun yén kuring henteu mampuh ngamutahirkeun éta saatos dua usaha. Langkung ti 12 jam ngantosan teu nanaon pisan. Tungtungna mah kuring kedah kéngingkeun salinan timemachine.

  7.   Jordi Giménez cenahna

    Naon anu kuring tiasa mamatahan dina kasus ieu nyaéta biasana. Cadangan sareng balikeun tina corétan: https://www.soydemac.com/como-instalar-de-cero-os-x-el-capitan/ éta tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anu ngalaman masalah nalika teu ngamutahirkeun.

    Salam!