Ieu bakal janten keyboard tina MacBook Pro 16 inci

MacBook Pro 16

Kami masih wanoh tanpa berita resmi MacBook Pro 16 inci anyar sareng ieu nyababkeun rumor sasarengan sareng bocor ngahiji. Ayeuna urang henteu pati jelas anu anyar 16-inci MacBook Pro Aranjeunna bakal ngagaduhan keyboard ku mékanisme gunting, tapi ogé henteu ditolak.

Detil sanés alat-alat énggal ieu nyaéta sebaran konci na tiasa béda-béda, dina hal ieu urang nyarioskeun tombol kabur (esc) sareng tombol kakuatan liwat sidik jari. Tembakan header ieu ngan ukur rumor, tapi sigana bakal nyata.

Sareng éta seueur pangguna anu ngawadul ayeuna-ayeuna yén konci és aya di jero Touch Bar éta nyalira sabab éta dina hal ieu dimungkinkeun pikeun aranjeunna ngaleungitkeun tina touch bar sareng tetep salaku hiji konci deui dina keyboard. Keyboard anu ku anjeun di tingali Sigana urang henteu ngagaduhan mékanisme salian ti kukupu anu parantos urang tingali dina tim ayeuna, janten urang kedah teraskeun ngantosan peluncuran na pikeun mastikeun jéntré penting ieu.

Di Apple aranjeunna terang yén aranjeunna gaduh masalah sareng keyboard kupu-kupu "pondok-lémparan" kukituna gaduh sababaraha program ngagantian sareng ngagantian gratis aktip dinten ieu sababaraha bulan. Ieu bakal cukup alesan pikeun ngarobih mékanismeu saatos sababaraha generasi buku catetan ku masalah ieu, sanaos sigana tungtungna bakal dugi ka taun payun. Kami teraskeun ningali sadaya kamungkinan sareng kami henteu ngaluarkeun nanaon sabab ku Apple sadayana tiasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)